בבקשה עזרה כרכן תירס

שלום שמי אליעד ... אני מגדל ''טרי'' כבר שבוע אני מגדל נחש כרכן טירס מהמם בייבי 40 ס'מ האכלתי אותו לפני יומיים ... אבלל : יום שלם נתתי לו לנוח אחרי ההאכלה הריאישונה שלי והיום . הוא הקיא את הולדה ]= אני לא יודע מה עושים בבקשה מגדלים תעזרו לי 😢
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
ברור יש שטיח חימום טרריום מותאם לגודל של הנחש מצע התחלתי של ניר סופג כלי מיים מעוצב ומיסטור מכד חרס הנכתי לו לאכול את הולדה ואחרי יום וחצי שלא נגעתי בו אחרי שאכל הוא הקיא אז הוולדה ]= מה אני אמור לעשות לתת לו עוד אחד לחקות ?<>
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
זה שיש לך חימום זה טוב..אבל לא מספיק..צריך שתיהיה טמפרטורה נכונה שבמקרה שלך היא 28-30.. סטייה מטווח טמפרטורות זה יכול לגרום לפליטות..בדוק את הטמפ'..
להמתין שבוע, ולנסות בשנית- לתת וולדה ממש ממש קטנה, או אפילו רק ראש של ולדה. להגדיל בהדרגתיות את הארוחות עד חזרה לגודל המקורי.
כלל אצבע באופן כללי, על ארוחה אסור להיות רחבה יותר מפי 1.5 מהחלק העבה ביותר בגוף הנחש.

כמו כן, כן, קריטי לשמור על טמפ' תקינות
תודה רבה נראה מה יהיה בשבוע הבא .. ויש לי מד תמפרטורה ובחנות אמרו 29 מעלות והוא על 29[=
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
כרכן תירס צריך בסביבות ה30 מעלות בשום פנים ואופן לא 39!!

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אחי, על 39 מעלות אין לך כרכן תירס, יש לך כרכן פופקורן.
בהול להוריד את הטמפ', וכנראה בגלל זה פלט. כולי תקווה כי לא נוצר נזק בלתי הפיך, זו טמפ' גבוהה באופן מסוכן.
הצד החם צריך להיות גג 29-30 מעלות, את הצד השני של הטרריום אל תחמם כלל.
חחחחחחחחחחחחחח אורן הרגת אותי! כרכן פופקורן חחחחחחחחחחחחח
ואם אתה מקשיב לאנשים שאמרו לך את זה אני מציע לך לעבור על דף גידול פה באתר...אני מאמין שתמצא עוד כמה פרטים שלא ידעת או שלא הוסבר לך באופן מדויק
*29 התבלבלתי ...
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
מזל.
לאפשר רגיעה של לפחות שבוע, ולתת פרט מזון מאוד מאוד קטן- ולדה בת יום או אפילו ראש של ולדה בלבד.