כרכן עם מזגן

הטרריום של הכרכן שלי נמצא בחדר שבו פועל מזגן שעות רבות ביממה. האם זה בסדר להפעיל מזגן ( בד"כ על טמפ' של 25-26)?
תלוי בטמפ' בתוך הטרריום, והאם יש חימום.
אם אין חימום ואין מדחום, אתה מסכן את הנחש.
מה שאורן אומר פה זה שאתה יכול לגדל נחש גם באנטרטיקה..טמפ' החדר לא משמעותית ואתה לא מודדים..
אם בצד החם של הטרריום הטמפ' טובה ותקינה זה מה שחשוב..שיהיה לכולנו קיץ מהנה וקריר
ואם אין לי חימום והמזגן נמצע על 28 מעלות המחמם את החדר הקטן ונעצר כשטמפרטורת החדר על 28 האם זה תקין? הטרריום פלסטיק והנחשה בייבי כרכן והיא נמצאת מתחת לפתח של המיזוג והנחשה פילה מאוד האם זה בסדר לחכות כמה ימים עד שאקנה פלטת חימום?
shachafshechter25ואם אין לי חימום והמזגן נמצע על 28 מעלות המחמם את החדר הקטן ונעצר כשטמפרטורת החדר על 28 האם זה תקין? הטרריום פלסטיק והנחשה בייבי כרכן והיא נמצאת מתחת לפתח של המיזוג והנחשה פילה מאוד האם זה בסדר לחכות כמה ימים עד שאקנה פלטת חימום?
כל מה שאמרת לא כזה משנה - תמדוד את הטמפרטורה בתוך הטרריום ותראה אם היא תקינה

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
המזגן שורף את כל הלחות שיש לך בחדר במיוחד אם הנחש שלך נמצא לידו אז יהיה לן חוסר בלחות וזה יוכל לעשות לו בעיות בזמן הנשילה
Ghostהמזגן שורף את כל הלחות שיש לך בחדר במיוחד אם הנחש שלך נמצא לידו אז יהיה לן חוסר בלחות וזה יוכל לעשות לו בעיות בזמן הנשילה
אז בזמן הנשל מרססים קצת מים עם שפריצר כדי לעלות את הלחות..תפתחו קצת את הראש...
ואללה תנסה להדליק את המזגן על 30 מעלות ולרסס ונראה לי שתתפלא לגלות שהטרריום יתייבש תוך 10 דק'
אצלי אני מחמם רק עם מזגן בגלל שהזוחלים שלי בסלון של הבית..הכל פיקס,אז אני לא יודע אם ניסית את זה או שאתה סתם זורק דברים באויר..
Ghostואללה תנסה להדליק את המזגן על 30 מעלות ולרסס ונראה לי שתתפלא לגלות שהטרריום יתייבש תוך 10 דק'
תרסס עם שפריצר מים על הזכוכית, עם המזגן מייבש תסתום כמה חורי אוורור ושים לב שהלחות לא עולה יותר מידי.