קניתי לפני כמה ימים תיקנים נצמדים בוגרים כדי שאני יוכל להרבות אותם ורציתי לדעת מה אני צריך לתת להם מבחינת תנאים כדי שהם יתרבו במהירות? האם צריך לשים להם איזשהו בד רטוב או משהו כזה בתוך הקופסא?
כמה תיקנים קנית? כמה זכרים? וכמה נקבות? לא צריך לשים שום בד רטוב ,קופסאת כתר ,שבתוכה קרטוני ביצים אחד על השני .חתיכות גזרים, ובטטות, ובונזו של כלבים ,או חתולים .ועם יש גם מזון מכרסמים, תוך כמה חודשים ,תלוי כמה פרטים בוגרים יש .תהייה רבייה יפה מאוד. השאלה גם עם כרגע אתה צריך אותם להאכלה יום יומית?
בסדר גמור, עם החיות שלך יכולות לאכול תיקנים בוגרים ,תוציא 5 זכרים ותישתמש בהם. תכלס הכי טוב איתם ,שהיו לך כמה שיותר נקבות. וככה הרבייה תילך יותר מהר . איזה חיות יש לך שאתה מאכיל בהם?
הם צריכים אוויר אתה יודע , ומקום ממש סגור יגרום לאוכל לעלות עובש, ולהסריח תכלי .ולגרום לתיקנים למות. יש הרבה מאמרים, וגם סירטונים ביוטיוב .איך אפשר לעשות חור בצורת ריבוע על המיכסה ,ואז עליו להדביק רשת יתושים. ככה גם יש אוויר לתיקנים, וגם חרקים מבחוץ לא יכולים להיכנס.
תירשום ביוטיוב dubia roaches breeding ותאמין לי תימצא מלא סרטונים על איך להאכיל אותם ואיך לבנות להם כלי ואיך להרבות אותם. אחד התיקנים הכי נוחים שהישתמשתי, ועד היום מישתמש בו הרבה ,לא מסריחים ,לא עפים, ולא מטפסים ,ומזינים הרבה בעלי חיים.