הכרכן טקסס שלי בן כ-5 חודשים פלט את הארוחה שלו היום (הוא אכל בשני) כמעט שלמה, לא הצליח לעכל כלום, אני אנסה לסדר את מה שהשתבש אצלו אבל אני צריך לדעת מתי לנסות להאכיל אותו שוב?
10 ימים אחרי שסידרת את הבעייה. האכלה בטרף שגודלו כחצי מארוחה רגילה.. אם הוא פלט היום ולדה שהוא אכל ביום שני, ועוד פלט אותה כשהיא בקושי מעוכלת, אני מניח שהטמפ' אצלו בעייתית.. האכלה בטמפ' נמוכות יכולה להרוג את הנחש. ההקאה נועדה למנוע את ריקבון הטרף בבטן. שים לב למדוד ולחמם!
הטמפרטורה אצלו תקינה, אבל אני חושב שהבעיה אצלו - שמתי לב שכמעט כל הזמן הוא בצד הקר, יכול להיות שהמסתור בצד החם לא נוח לו, אני יכול לנסות להביא לו מסתור יותר נוח ולראות אם זה פותר את הבעיה וגורם לו להיות בצד החם
תודה על התשובה
קרה לי גם משהו דומה עם הפיתונה המתכדרת - היא לא הפסיקה להיות בצד הקר כי היה שם מסתור מקרמיקה ואז שהעברתי את המסתור הזה לצד החם היא התחילה להתחמם, אני מקווה שזאת הבעיה אצלו כי זה הכי קל לטיפול, אם לא אני אבדוק את זה קצת יותר לעומק
אה ורק בשביל שאני לא אצטרך לפתוח שרשורים כאלה בעתיד - צריך לחכות 10 ימים עם כל נחש? כי למשל יש לי פיתונה מתכדרת ואם היא תפלוט אני לא אדע אם לנסות להאכיל גם אחרי 10 ימים או יותר\פחות..