הכרכן ישן כל זמן...

יש לי כרכן תירס אלבינו (בנוסף לאנריסטי) והוא בערך 40 ס"מ...אני מאכיל אותו כל שבוע וחצי-שבועיים..והטרריות שלו תקין למדי..מסתור, כלי מים נקי, עץ, 2 אבנים שמצאתי שהרתחתי לפני ההכנסה לטרריום.

עכשיו הנחש כל הזמן במסתור...לפעמים אני מוציא והוא מתעניין וראה די בריא...אבל איך שאני מכניס אותו לטרריום הוא רץ למסתור...לעתים רחוקות הוא נשאר לשתות וחוזר למסתור...אני נוגע בו פעם ביומיים שלוש ולפעמים אני לא נוגע בו שבוע...

הוא בריא? ואם לא יש עוד סימנים שיראו שהוא חולה...
***יש לו מן לכלוך אפרפר וקטן בעיניים למעלה...***

תודה לעוזרים..
לגבי הלכלוך יש גם אצלי משהו דומה אבל זה לא בדיוק לכלוך זה יותר צבע שלו
קודם כל נחשים אוהבים מסתור. אם המסתור חמים להם ונעים להם שם והם מרגישים בטוחים..זה המקום שהם ילכו אליו..זה בסדר גמור..לפי מה שכתבת אני לא רואה שום דבר לא תקין..
יש משהו אחד לא תקין
לא מאכילים ביבי כל שבועיים
כל חמישה ימים עד שבוע
לא אמרת מה הטמפ',יכול להיות שקר לו מידי ולכן הוא פחות פעיל.
כדי להגביר את תדירות האכלות לפעם בשבוע-9 ימים.
יובל נדיביקודם כל נחשים אוהבים מסתור. אם המסתור חמים להם ונעים להם שם והם מרגישים בטוחים..זה המקום שהם ילכו אליו..זה בסדר גמור..לפי מה שכתבת אני לא רואה שום דבר לא תקין..
כרכני תירס הם נחשים די פעילים וסקרנים,לא כמו פיתון מתכדר למשל שמעדיף באמת להישאר במסתור כל היום.
יכול להיות שהכרכן גם לא יוצא מהמיסתור כי הוא בסטרס.
הכרכן שלי גם נימצא הרבה במסתור..והוא לא בסטרס ולא נעליים..בסך הכל הנחש במסתור...מה עשיתם מיזה!
יובל נדיביהכרכן שלי גם נימצא הרבה במסתור..והוא לא בסטרס ולא נעליים..בסך הכל הנחש במסתור...מה עשיתם מיזה!
כי כרכנים אמורים להיות נחשים פעילים ובדרך כלל יש סיבה שהם לא מסתובבים.
כרכנים אכן פעילים אך בעיקר בשעות הלילה. תנסה לבדוק אם הוא פעיל כשחשוך בשעות מאוחרות יותר.
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
אני יודע איך מתנהג כרכן תירס...ו-Snaker-..ענה בדיוק את התשובה...ואם הטמפ' לא כמו שצריך..והמחסה בצד החם אז הוא ירבוץ שם רוב הזמן כדי להפיק את מייטב החום..

לא ענית עוד...כמה הטמפ' בחם ובקר?
פסק זמן בבקשה.

לא מחייב שמסתור בצד החם יבטיח שהנחש ירבוץ שם כול הזמן- העלאת טמפ' הגוף מתבצעת בעיקר טרם ציד ולטובת עיכול, אחרת, יעדיפו לשמר את האנרגיה ולכן יהיו דווקא בטמפ' הנמוכות יותר.
בטבע תחלופת הטמפ' קיצונית ויומ-יומית. ביום יחסית חם, ולכן ישארו בטמפ' נמוכות במסתור, ולקראת דמדומים יתחילו להסתובב... בגלל זה הרבה נחשים נדרסים בלילה, הם מגיעים כדי לספוג חום מהאספלט שהתחמם במהלך היום ומתחיל להתקרר.

אם הנחש בגדול פעיל, ממשיך לאכול כשמציעים לו מזון, נותן צואה תקינה- הכול בסדר.