שלום אני מגדל מתחיל שמעוניין להתחיל לגדל זוחלים. קראתי באינטרנט ומצאתי שחרדון מזוקן מתאים למתחילים והחלטתי שעם הסוג הזה אני מעוניין להתחיל. האם יש לכם טיפים מיוחדים או הערות הסוג, גידול הסוג או גידול זוחלים בכללי? בנוסך לכך אני גם מחפש מגדל מומלץ אשר מוכר חרדון מזוקן באזור מזוקן. האם תוכלו להמליץ לי על אחד? תודה מראש! ניר.
מעוניין לצור קשר עם מגדל חרדון מזוקן מומלץ!
אני גם מתחיל בתחום גידול זוחלים אז אולי אני לא אוכל לתת לך חוות דעת של מומחה אבל אני אוכל להביא לך אחת "טרייה" יחסית
אני התחלתי משממית מנומרת שקניתי בקיץ, לאט לאט התברר לי שזה עולה יותר כסף ממה שחשבתי, אז חרדון מזוקן יכול לעלות יחסית הרבה יותר כסף ממנומרת (נורת UV, יותר שטח, יותר אוכל וכו'..)
שלא תבין לא נכון - זה שווה כל אגורה, רק שלא תפתח ציפיות שזה זול כמו לגדל אוגרים
אני התחלתי משממית מנומרת שקניתי בקיץ, לאט לאט התברר לי שזה עולה יותר כסף ממה שחשבתי, אז חרדון מזוקן יכול לעלות יחסית הרבה יותר כסף ממנומרת (נורת UV, יותר שטח, יותר אוכל וכו'..)
שלא תבין לא נכון - זה שווה כל אגורה, רק שלא תפתח ציפיות שזה זול כמו לגדל אוגרים

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אני יודע וכבר קראתי המון על החרדון המזוקן, אבל תודה על העצה :)
אשמח אם אתה מכיר מישהו שמגדל חרדונים מזוקנים ויכול למכור לי אחד
אשמח אם אתה מכיר מישהו שמגדל חרדונים מזוקנים ויכול למכור לי אחד
היי, אני מגדל חרדון מזוקן חמוד ודי צעיר קניתי אותו מלן שגרה בתל אביב ולפי דעתי הייתה לה בקיעה לא מזמן... אבל מה שחשוב זה שתבין שכמה שזה נראה לא בעייתי חרדון מזוקן והטיפול שלו עולים המון כי חייבים טרריום ענק, חימום, תאורת יו וי חזקה, המון אוכל חי וסלט והעלויות גדולות אז כדאי שתהיה מודע לזה לגמרי ותיקח בחשבון הכל וחוץ מזה הם מדהימים וחמודים נורא ואני מאוד נהנה לגדל אותו. מקווה שעזרתי :D :D :D
הנושא נעול, לא ניתן להגיב.