העכברים שלי לא מתרבים

אהלן אז ככה...
יש לי 4 עכברים, זכר אחד ו3 נקבות.
ההמלטה האחרונה שלי הייתה לפני חודש בערך.
לפני חודש וקצת מצאתי עכברה מבוגרת מתה בכלוב כי היא נלכדה בתוך הכלי של האוכל שנדבק לרצפה ונחנקה. במקומה המשכתי לגדל עכברה גורה שהיא עכשיו בת חודש וקצת בערך.

העניין הוא ששום נקבה לא נראת לי בהריון עכשיו מתוך ה 3
ובכלליות עד עכשיו שיש לי את העכברים כבר יותר מחצי שנה לא נראה לי שראיתי את כל הנקבות עדיין בהריון.

חשבתי על כמה השערות בנושא:
1) כרגע הזכר שמן מדי (הוא דיי גדול אבל לא יותר מדי) ואין לו כוח "לפעול".
2) יש איזושהי היררכיה של נקבה שולטת שרק איתה הזכר מזדווג (מה שלא נראה לי סביר)
3) יש לי נקבה עקרת.
4) יש אנטנה סלולית ליד הבית שלי שפוגעת ביכולת הריבוי (סתם) :wink:
5)בזמן האחרון הם בטראומה מאז שהנקבה מתה.

אף אחת מהסיבות לא נראית לי הגיונית אבל אולי...
תעזרו לי בבקשה!
אני לא נהנה לתת לנחש שלי עכברים קפואים
אם נראה לך שהזכר לא אקטיבי פשוט תחליף אותו... אני מעריך ש5 ש"ח(במצב הרע) זו לא בעיה מצדך.. .:) מקסימום אתה יכול להקים במקביל קבוצת ריבוי חדשה שתחליף את הישנה.
לאלבום שלי
בשביל זה עושים כמה קבוצות ריבויי..
שהיה לי אחת אני חשבתי הם לא ממליטים אף פעם ולא והזמן עבר לאט כי כל יום הסתכלתי עליהם וחשבתי כבר שבוע.. בסוף כתבתי פה שהעברים לא ממליטים והם כבר חודשיים ביחד.. אחר כך בדקתי כמה זמן הם אצלי וזה היה רק שבוע וחצי XD

קיצר..
כך כמה קבוצות ריבויי.. גםל י היה כאלה שלא התרבו בגלל שהזכר היה חולה.. או זקן מידיי.. שיחררתי אותו.. ושמתי זכר אחר..
עכשיו יש לי 3 קבוצות ריבויי וכלוב אחד ענק שאני שם בו את כל ה"ילדים" שהם ממליטים ומספיקים ליגדול.. ויש שם מלא.. אם תיהיה שם עכברה בהריון אני יביא לה כלוב.. ישים איתה אם עוד נקווה ויעשה עוד קבוצת ריבויי.. אבל אני לא צריך כל כך הרבה.. אני גם מוכר לחבר שלי.. שגם מגדל נחש..
טוב זה לא ממש משנה... היום חזרתי מהצבא ומצאתי 3 מתוך 4 העכברים שלי מתים.
מוות מסטורי ביותר...
נשארה לי נקבה ומחר אני אלך לקנות עוד 3 נקבות וזכר.
לפחות יצא לי בפוקס להתחיל קבוצת רבייה חדשה.
השאלה היא: אם כל העכברים שמתו, מתו ממחלה, אז כדאי לי להשאיר את הנקבה למרות שהיא נראית בריאה ומלאת אנרגיה. ❓
אל תצרף את השאר בשום פנים ואופן. אתה לא יודע ממה הם מתו. אני ממליץ לנקות ולחטאות את הכלוב ורק אח"כ לשים שם את העכברים החדשים.
לאלבום שלי