יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
בנוגע לזה אני כבר לא יודע
אבל הוא במצב בריאותי ממש טוב, הוא יחסית לכרכני טקסס רגוע על הידיים (או לפחות יחסית איך שהוא היה פעם), ומכל ה3 זוחלים שלי אני חושב שהוא במצב הכי טוב אז כנראה שהחול לא מפריע ועושה את העבודה שלו
chizo
אבל הוא במצב בריאותי ממש טוב, אז כנראה שהחול לא מפריע ועושה את העבודה שלו
אני לא חושב שהוא מספיק זמן אצלך כדי שתוכל לקבוע את זה.
להשכלה כללית-חול נחשב למצע מאוד לא טוב לנחשים, בין היתר בגלל תכולה גדולה יחסית של בקטריות ובגלל שהוא מעודד התפתחות של בקטריות וחיידקים יותר ממצעים אחרים.
סיבה נוספת היא כניסה לדרכי הנשימה וגרימת זיהומים בריאות.
אין סיבה שלא תגדל אותו על אספן או מצע דומה.
כמה זמן הוא אצלך?
אם בערך חודש חודשיים אז יכול להיות שהוא היה אגרסיבי קצת ביגלל המעבר למקום חדש..(ועוד כרכן טקסס שנחשב לטיפה יותר אגרזיבי)
אנשים מנסים לעזור לך ואתה ממשיך בדרך גידול הפחות טובה..חבל..
chizoכרגע אין לי אספן בכל מקרה אני אולי עוד כמה ימים שיהיה לי כסף אקנה אספן
צר לי להודיע לך שזה תכנון לקוי, בעל החיים שאתה מגדל לא צריך לסבול בגלל היכולות הכלכליות שלך שבאות על חשבון היכולות שלך לספק לו תנאים נאותים.
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!