תמונות של החיות שלי (:

אז הנה החיות שלי:
הראשון הוא סנוא, שהוא שממית מנומר במופע היי-יילו (מי שזוכר היה דיון על המופע שלו לפני כמה זמן, עכשיו בבירור רואים שהוא היי-יילו: /forums/topic/23713)
בזמן האחרון הוא השמין נורא (אחרי שחיסל 50 צרצרים בשבוע) ובגיל 5 חודשים הוא באורך 16 ס"מ
השני זה ספייק, כרכן טקסס זכר נולד ב1.10.11, הכפפות זה כי הוא עצבני ולמרות שהנשיכות שלו לא כואבות אני עדיין קצת פרנואיד חח. האורך שלו בין 40 ל-50 ס"מ, אוכל כל שבוע ולדה\2 (אני מביא לו 2 הוא אוכל כמה שהוא רוצה) בנות שבוע והוא משמין כל שבוע אז כנראה שזה מספיק. למרות שזה נחש עצבני ושקשה להרגיל לידיים זה כיף מאוד לאתגר את עצמך במיוחד עם הנחש הראשון
השלישית זאת פאטי הפיתונה המתכדרת, נולדה ב2.10.11, אורך יותר מ60 ס"מ. אוכלת כל שבוע עכבר בוגר (האכלה אחרונה היא לא אכלה אבל נקווה שיום רביעי יחזור לה התיאבון). היא לא הכי רגועה (קצת לחוצה פה ושם ונבהלת מתנועות חדות) אבל היא לא נושכת ואחרי כמה דקות שהיא על הידיים היא מרגישה בבית.
Fatty 22.1.12.jpgFatty 2 22.1.12.jpgspike 22.1.12.jpgsnow 2 22.1.12.jpgsnow 22.1.12.jpg

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
חיות יפות, תודה על השיתוף
למה אתה מחזיק תנחש עם כפפה ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הסברתי , למרות שהוא קטן והנשיכות שלו לא כואבות בשיט, אני קצת יותר פרנואיד שאני מחזיק אותו בלי כפפה חח הוא כרכן טקסס והוא קשה עם ידיים, הוא אצלי כבר חודשיים ועדיין נושך אבל לאט לאט מפסיק
תכלס הבעיה זה לא להרים אותו אלא להוציא אותו, שמוציאים אותו הוא בדרך כלל נותן איזה נשיפה או נושך, אבל לפעמים אני מוציא אותו עם הכפפות ואז מוריד אותן ומחזיק אותו בלי

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אורן הראלחמודים מאוד :)
אם אתה זוכר את הדיון על המופע של השממית שלי מלפני חודש (שיש פה גם קישור לזה) אפשר לראות שהוא ממש השמין :D אני מרוצה מאוד ממנו למרות שהוא מחסל 50 צרצרים בשבוע חח

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות