תשמע זה טוב שאתה מנסה לעזור לאנשים ,אבל אתה נותן מידע שהוא לא כזה נכון .עם אתה לא יודע משהו זה בסדר לא צריך לענות ,ועוד לתת מידע שגוי .ושמתי לב שכמה מהמנהלים העירו לך ,ואתה ממשיך. לטובתך על תענה על משהו שאתה לא יודע ,אני לא יודע עם גידלת כרכן בייבי .אבל להגיד לבן אדם שלא ישאיר כרכן בייבי עם ולדה, כי הולדה תתכרסם לו תזנב, או את הראש זה לא הגיוני. ותכלס אתה בן אדם נחמד, פשוט תן לאנשים שיותר מבינים לענות לחברה החדשים על השאלות ,ודבר נוסף שזה לא רק לך. זה גם לחברים האחרים, תיסתכלו על התאריכים של הנושאים לפני שאתם מגיבים. ושאתם מגיבים לנושא כלשהו ,בבקשה לא לחרוג מהנושא .ולהתחיל לרשות כל מיני שטויות, כי לא כזה נעים לראות הרבה נושאים נעולים. תודה רבה ושבוע טוב לך ולכולם :)
chizo והחברים החדשים כנסו רגע
בנוגע לקטע עם הולדה התכוונתי בכללי עם אוכל חי, שכחתי שמדובר בכלל בולדה וגם אמרתי את זה
ואני לא בכוונה עונה על דברים בלי לדעת, אני קורא הרבה גם על חיות שאני לא מגדל (דפי גידול וכאלה) ואני פשוט אומר מה שלמדתי מהדפי גידול, זה בדיוק כמו שהבן אדם יקרא אחר כך את הדף גידול
טוב רק ניסיתי לעזור אם אני מפריע אני אפסיק
ואני לא בכוונה עונה על דברים בלי לדעת, אני קורא הרבה גם על חיות שאני לא מגדל (דפי גידול וכאלה) ואני פשוט אומר מה שלמדתי מהדפי גידול, זה בדיוק כמו שהבן אדם יקרא אחר כך את הדף גידול
טוב רק ניסיתי לעזור אם אני מפריע אני אפסיק

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
שמע יש דברים שאתה קורא ,והם לא נכונים ואז אתה רושם אותם ומטעה את אותו נער ששאל שאלה. עזוב, פשוט יש אנשים שמגדלים את החיות האלו מאז שהם בקעו .תן להם לתת את המידע ,עם אתה רוצה לדעת משהו תישאל ותאמין לי שיענו לך בכיף. אבל על תיסתמך על דף הגידול ,כי קורה מצבים שאתה פשוט סוטר את המנהלים .במה שאתה רושם. וסתם תכניס אנשים ללחץ וחבל.