חבר הקהילה אנוליס קיבל את תואר המומחה בתחום חרקי האכלה

מברוק!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תודה רבה חברים:) לא שמתי לב ביכלל להודעה הזו ,תענוג לעזור פה שוב מחדש:)
יאללה מגיע לך! באמת משתמש שיודע לעזור ומבין בתחום

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizoיאללה מגיע לך! באמת משתמש שיודע לעזור ומבין בתחום
שוב תודה רבה :) אבל אני לא היחידי ,יש עוד הרבה שמבינים בתחומים האלו:)
dkcucrucxehאל תצתנע :)
ממש לא מיצתנע ,באמת יש פה אנשים מדהימים:) וכיף לראות שבאים, וממשיכים להירשם, ולפתוח עוד נושאים על מנת לילמוד. איך מגדלים, מה מותר, מה אסור ,ואיזה תנאים צריך. באמת טוב מאוד שהתחום הולך, ומיתפתח .וביותר ויותר בתים אפשר לראות טרריומים ,ולא רק כלב, חתול, תוכי ,או אוגר.
אנוליס
כה אבל לא הרבה (לא אומר שאין! יש פה) עוזרים בסבלנות כזאת רבה ובמסירות

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizo
אנוליס
כה אבל לא הרבה (לא אומר שאין! יש פה) עוזרים בסבלנות כזאת רבה ובמסירות

ממש לא נכון ,כל מגדל ותיק ,או מנהל פה מיתייחס מאוד מאוד יפה לחברים ששואלים שאלות. ואני בטוח בזה שכולם ככה, אין מצב שמנהל פה באתר יתייחס לאנשים באופן מגעיל .במידה ויש אחד כזה אז הוא לא יהייה מנהל פה ,למרות שאין זה שאתה רושם הודעה והמנהלים לא רואים את זה ,שוב זה לא שהם נגדך. זה פשוט הם עסוקיים בחיים שלהם, אגב תידע לך כבר שרוב המנהלים פה כבר מדובר באנשים לפני צבא ,ואנשים נשואים עם משפחה. וכל מנהל ,או חבר ותיק פה .עונה כמה שהוא יודע ויכול ,וכולם מסורים פה .וזה מה שגורם לאתר להיתפתח, ולעוד אנשים לבוא ו,להיכנס ,ולהירשם ,ולשאול שאלות. וביגלל זה האתר כל כך גדול , ורחב שמספיק תירשום בגוגל האכלה של שממית מנומרת, או גידול כרכן תירס .תילחץ חפש ,אתה תיראה אשכולים מהאתר ,או את אחד המאמרים באתר.
אנוליס
dkcucrucxehאל תצתנע :)
ממש לא מיצתנע ,באמת יש פה אנשים מדהימים:) וכיף לראות שבאים, וממשיכים להירשם, ולפתוח עוד נושאים על מנת לילמוד. איך מגדלים, מה מותר, מה אסור ,ואיזה תנאים צריך. באמת טוב מאוד שהתחום הולך, ומיתפתח .וביותר ויותר בתים אפשר לראות טרריומים ,ולא רק כלב, חתול, תוכי ,או אוגר.
ברור אני צוחק אבל גם אתה מבין מלא ועוזר לכולם