חפושיות קמח-תחזוק

יש לי כמה חיפושיות קמח, הייתי רוצה לדעת איך לגדל אותם.
באיזה כלי לשים אותם?
מה להאכיל אותם?
איך להרבות אותם?
מה צריך להיות בתוך הכלי?
ועוד מידע חיוני... אני אשמח לקבל עזרה וטיפים... תודה רבה..!! :D :D :D
הנה דף גידול:
https://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_content&view=article&id=128:-tenebrio-molitor-&catid=51:2009-05-19-10-04-10&Itemid=73

במקרה של חיפושיות קמח הייתי ממליץ לך להרבות אותן ולגדל את הזחלים לפי המדריך
אם זה לא חיפושיות (אלא זחלים) ואתה רוצה להרבות אני יכול להסביר בקצרה:
תקיח כמות זחלים (לדעתי לפחות 10 זחלים תלוי בכמות שיש לך) ותפריד אותם כל אחד בכוס חד פעמית נפרדת, בלי אוכל ובלי כלום. שים את הכוסות במקום חשוך (מגירה.. ארון..) ותעזוב אותם לכמה זמן, תוך שבועיים בערך הם יתחילו להתעגל לצורת 9 כזאת, אחר כך יתחילו להתגלם ותוך כמה זמן יהיו חיפושיות, את החיפושיות אתה שם בכלי (לפי מה שהבנתי - כמה שהכלי יותר גדול יוצאים יותר זחלים ברבייה), עדיף נפרד מהזחלים האחרים שיש לך כי הזחלים יוכלו לאכול את החיפושיות, ותוך כמה זמן (לא יודע בדיוק) החיפושיות כבר יתרבו מעצמן.
*אם אתה רוצה לזרז את תהליך ההתגלמות תסדר שהטמפרטורה שתהיה לזחלים שאתה שם שיתגלמו תהיה קצת יותר מטמפרטורת החדר.

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
קודם כל תודה רבה... אבל כבר יש לי כמה חיפושיות, ועכשיו הייתי רוצה לדעת איך לגדל אותם.. אני יישמח אם תוכל לענות לי על השאלות.. :D
אתם מדברים על זאופובוס (הסוג הגדול) או זחלי הקמח הקטנים (טנבריו)? ההסברים שנתת רלוונטים לסוג הגדול בלבד. בנוסף, הזחלים לא אוכלים את החיפושיות.. ממש אף פעם. באף אחד מהסוגים. כאשר חסרים נוזלים לחיפושיות הן עלולות לאכול חלק מהביצים (נכון לשני הסוגים). לא ברור לי למה עונים אנשים שלא באמת יודעים.. הכוונות אולי טובות אבל אתה טועה ומטעה ועדיף להמנע מלהגיב במקרה כזה.
אסף מורןאתם מדברים על זאופובוס (הסוג הגדול) או זחלי הקמח הקטנים (טנבריו)? ההסברים שנתת רלוונטים לסוג הגדול בלבד. בנוסף, הזחלים לא אוכלים את החיפושיות.. ממש אף פעם. באף אחד מהסוגים. כאשר חסרים נוזלים לחיפושיות הן עלולות לאכול חלק מהביצים (נכון לשני הסוגים). לא ברור לי למה עונים אנשים שלא באמת יודעים.. הכוונות אולי טובות אבל אתה טועה ומטעה ועדיף להמנע מלהגיב במקרה כזה.
חשבתי שהם אוכלים אותם כי פעם היה לי איזה 2000 זאופובס וחלקם התגלמו בתחתית הקופסא, ולא ראיתי חיפושיות אלא שלדים של חיפושיות. אבל יכול להיות שהם מתו ואז אכלו אותם

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות