שאלה על גדילה של מתכדרים

יש לי מתכדרת שקניתי לפני כמה שבועות, בת חודשיים וקצת, אורך 60 ס"מ
היום יצא לי להגיע לג'ונגל של אלי (חנות חיות די מוכרת) כדי לקנות כלוב חדש לחולדות של אח שלי, וראיתי שם מתכדר לא ארוך בכלל, בתנאים ממש מוזנחים (כלי מים פיצי שבקושי הצליח להכניס את הזנב לבפנים, טרריום קטן, בלי מסתור בשביל שיהיה בחוץ לתצוגה וככה זה גם לכל הזוחלים שם, והצבע של הפיתון היה לא משהו). הפיתון היה בערך 85 ס"מ לדעתי ממה שנראה וששאלתי את המוכר הוא אמר שהוא בן שנתיים, אולי הוא לא היה 85 ס"מ אבל ממה שנראה הוא היה לא הרבה יותר גדול מהפיתונה שלי שהיא רק בת חודשיים
רציתי לשאול אם זה באמת קצב הגדילה של מתכדרים (אני יודע שהם גדלים לאט אבל לא יודע בדיוק) או שזה בגלל התנאים המוזנחים שלו?

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
גם אני היתי שם לפני שבוע וחשבתי שהוא ביביי הוא פיצ'י לא 85 סמ'
ואני חייב להוסיף שהתנאים שלו באמת לא היו טובים אבן קטנה לחימום כלי מים קטן וזהו
ראו שהוא רצה להתקרר הוא ניסה כל הזמן לצאת או להכנס למים, והכלי של המים הכניס רק את הקצה של הזנב שלו... איזה עצוב זה, בגלל זה אני לא קונה מחנויות חיות אלא רק מאנשים שיודעים מה הם עושים ומכבדים את החיות האלה בדיוק כמוני. אני גם טבעוני, יש לי הכי הרבה כבוד לחיות, ויש לי הרבה חברים טבעוניים שיוצאים עלי בגלל שאני מגדל חיות כביכול בשטח סגור ובכל זאת אחרי הרבה שיקולים ולמידה בנושא החלטתי כן להביא זוחלים הביתה, ואפילו שממשיכים להתעצבן עלי אני לא מתחרט פעם אחת, הם צריכים לראות מה קורה בחנויות האלה ואז לבקר אותי על זה שאני מגדל חיות.
חוץ מהפיתון היה שם גם איזה 3 שממיות מנומרות בטרריום אחד שגם לא היה להן מסתור והם רצו לישון או להתחבא איכשהו והם פשוט דחפו את הראש בין הכלי של המים לזכוכית של הטרריום כדי להרגיש קצת מוגנים... איזה סיוט לחיות האלה

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
ולחומט כחול לשון לא היה מקום הוא היה מחוץ ופשוט זרקו לו כבל בפנים בלי לסדר בלי כלום
לפי התיאור שלך.. חוששני שמדובר בחנות בנתניה (מתחם ביג) פולג.

כי בדיוק שם ראיתי את אותו המקרה (אני עובד באיזור, ורוכש שם את החולדות למתכדר שלי)

תקן אותי אם אני טועה
לא זה היה בסניף שקרוב לביג, ליד הכביש הראשי של האזור תעשייה אני חושב

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizoלא זה היה בסניף שקרוב לביג, ליד הכביש הראשי של האזור תעשייה אני חושב
כן לחנות הזו התכוונתי. לא בתוך מתחם ביג, בצד על הכביש (ליד התחנת דלק)
הנושא שלך יצא מהקשרו
אם אתה רוצה לשאול על קצב הגדילה של המתכדר תפתח נושא חדש.
אם יש לכם בעיה עם חנות שמציגה את הבעלי חיים שלה בתת תנאים אז תהיו גיבורים ותפנו לבעל החנות ולא רק לו גם לר"טג ותגידו להם איפה ראיתם בעלי חיים שמוחזקים בתת תנאים.
נושא זה ננעל כי הוא לא קשור לשאלות ותשובות בנושא פיתון מתכדר.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.