פריסת כבל חימום על צד הטרריום

קניתי היום כבל חימום ואני קצת פוחד שהוא לא מסודר כמו שצריך מתחת לטרריום כי אני לא יכול לראות אותו או לדעת בדיוק אם הוא מתבלגן שם.
השאלה שלי היא אם אפשר לשים כבל חימום על הצד של הטרריום (כלומר על הקיר) ולהדביק עם סלוטייפ\משהו דומה? איך זה יחמם ומה ההשלכות של זה?
קצת יותר פרטים - הנחש זה מתכדרת, שמתי לב שהיא מטפסת הרבה על הענפים אז חשבתי שלשים על הקיר יכול לעזור גם לפזר את החום בטרריום בצורה יותר יעילה, כלומר באוויר הטרריום ולא רק ברצפה.

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אין לך מה לפחד...פשוט תבדוק פעם ביום את הטמפרטורה בצד החם(איפה שהכבל כמובן)..נכונה..וזהו..הנחש כבר לבד ימצא את המקום שנוח לו להיות בוא..
תודה רבה! חיכיתי לתשובה כזאת חח

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
בכיף!!
ועוד משהו שאני כמעט בטוח שעשית את זה אבל אני ישאל ליתר ביטחון...עשית צד חם וצד קר נכון?...
כן כן
את הצד הקר אני מחמם בכל זאת עם נורת ליבון אדומה (עם משהו שמכסה אותה כמובן) כדי שיהיה בסביבות ה25 מעלות
עכשיו הצד החם ב30 מעלות

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אני חושב שיהיה יותר טוב אבל לשים את הכבל מתחת למצע כדי שיגיע ל32 מעלות (זאת מתכדרת), מתחת למצע (אספן והוא עכשיו קצת רטוב) זה בסדר?

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
זה נוצר מהלחות בטרריום..יש לך מד לחות?

30 זה בסדר גמור...לא צריך לגעת בקבל..
אין לי מד לחות אני מתכוון לקנות בימים הקרובים
אני מעדיף לשים את הכבל מתחת למצע בגלל שהטמפרטורה היא 30 רק על הזכוכית שצמודה לכבל, אבל המצע רטוב קצת כי היה יום אחד שבטעות היה לח מדי, זה יפריע?

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
30 זו טמפרטורה טובה מאוד, אבל אם אתה רוצה לשים את הכבל בתוך הטרריום תדע שיכול להיות שהמתכדר יתחפר ויגיע אליו, אם הכבל 15W אז לא סביר שיקרה משהו, אך אם זה 20W+ המתכדר יכול לקבל כוויה.

בקשר ללחות, אם לטרריום יש כלי מים מתאים לגודל הטרריום הוא יספק מספיק לחות.
תבדוק שיש לך אוורור טוב.
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז