מצע-פורסט בארק

היי.
הכרכנית שלי בת 4 חודשים,המצע שלה הוא נייר סופג וקניתי לה מצע פורסט בארק לחודשים הבאים.(שתצבור קצת ניסיון ותדע להבדיל בין אוכל למצע ולא תתבלבל בגלל הריח).
יש לי כמה שאלות על המצע שלא היו כתובים עת האריזה:
1.משפיע על לחות? איך?
2.יש גבול מסויים שהוא מתחמם יותר מידי(30-32) מעלות ועלול לקרות לו משהו שיפגע בנחש?
3.כל כמה זמן צריך להחליף אותו לגמרי או שצריך להחליף רק את החלקים שחירבנו עליהם עד שניגמר וצריך חדש?
תודה מראש לעונים! :D
זה מתפקד כמו עץ, אז הוא שומר על לחות בזה שהוא סופג נוזלים, ואותו דבר עם חום.
מה שזה גורם, אולי נהיה עובש יותר מהר מאשר סתם על נסורת בגלל התנאים.
אפשר לנקות רק את מה שמתלכלך ביום-יום. פעם בחודש-חודשיים לגרוף הכל לשטוף את הטרריום ולשים חדש.
רות הנחש ידע להבדיל בין אוכל למצע
משפיע קצת על הלחות לא משהו קריטי
לא קרה לי אף פעם שקרה משהו למצע
צריך להחליף את החלקים המחורבנים ואם הגיע לרצפה אז לנקות עם סבון את החלק הזה
dkcucrucxehרות הנחש ידע להבדיל בין אוכל למצע
אחי... בחייאת, על מה אתה מבסס משפט כזה?
נחשים בהחלט עלולים לבלוע מצע בזמן ארוחה, זה עובדה.

בכול מקרה- נחש לא ילמד בזכות זה שהוא על מצע להבדיל- ההבדל טמון בריח. אם בזמן אכילה תתמקם פיסת עץ בפיו של הנחש, הוא יבלע גם את זה.
פורסט בארק של אקזוטררה זה מצע נפלא לבעלי חיים אחרים, לא לכרכני תירס. לפיתוני עצים ירוקים, אמרלדים, בואות קשת... חיות שזקוקות ללחות, זה מצויין... לאחרות זה מצע יקר וקצת מיותר- הוא אורגני ולכן לא אופטימלי.
אם את אוהבת את המראה... זה לא מצע ממש רע, פחות מועדף לטעמי, אבל עדיין מתאים.
ברור שהוא יכול לבלוע את המצע אם יתקע בפה בזמן האוכל אבל גם בוגר יכול לבלוע השאלה היתה אם הוא ידע להבדיל בין המצע לאוכל וכן תחשבי תניחי אותו על מצע פורסט בארק ועל מלא עכברים מתים מה נראה לך שהוא יבלע את המצע או את העכברים.
כמו שכבר נכתב, אכן לא מדובר במצע מתאים לכרכני תירס וגם לא לרוב המוחלט של הנחשים שאנו מגדלים..

ונחשים אוכלים חתיכות מצע זה לא רחוק מהמציאות,דברים\חפצים הזויים הרבה יותר כבר נבלעו ע"י נחשים..

יום טוב :)

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
לדעתי לא להשתמש. זה מצע שאמור להחזיק לחות ברמה גבוהה יותר ממה שכרכן צריך. בנוסף, לי אישית לפני שנים היה ניסיון לא טוב עם המוצר הזה, אבל מאז עבר הרבה זמן מאז ויכול להיות שהמוצר שופר.
הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701

דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)

http://www.facebook.com/israelreptiles
אני לא רואה בעיה אבל אם אתם אומרים אני אחליף לה עוד מעט היא גם בנשל אז יצא לי בול
במה כדי להישתמש במקום?
(לא אספן,נייר עיתון\סופג)
רות אם אין לך אספן בבית אז אני ממליץ לחתוך נייר עיתון לחתיכות של כמה סמ' זה משמש מצע מושלם עיתון לא אחיד