שממית בתים נתפסה בקורי עכביש

שלום לכולם,
לפני בערך שבוע ראיתי ששממית בתים קטנה בתחילת דרכה אימצה את הדירה שלי,קראתי קצת מידע והבנתי שהן מוגנות וצריך להניח להן לנפשן וכו וכו אז כל מה שעשיתי זה הסתכלתי טוב טוב איפה אני דורך,היום שחזרתי מהעבודה חיפשתי אותה באיזור שלה והיא לא הייתה,אחרי עוד קצת חיפושים מצאתי אותה תלויה בקוריי עכביש באיזו פינה,הורדתי אותה וראיתי שהרגליים האחוריות שלה נדבקו לה לזנב והפה ליד הקדמית.
אחרי הרבה מוטוריקה עדינה הצלחתי לשחרר לה את כל הגפיים כך שתהיה לה תנועה חופשית,אבל עכשיו הבעיה היא שהקורי עכביש שנותרו מונעים מה"כפות ידיים" שלה להפתח.
השאלה שלי היא אם יש איזה חומר שידוע ביכולת להמיס קורי עכביש ולא יפגע בשממית,ואם זה רק עניין של זמן איך לשמור עליה בזמן הזה?
לדעתי אתה יכול להשרות אותה במים חמים (לא יותר מידי), זה ימיס את הכורים.
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
תקשיב אפילו לא בטוח שזו אותה שממית יש מלא כאלה אבל כן מים פושרים כמו שעושים לנחש אמבטיה זה מצוין
dkcucrucxeh, אם לא יודעים לא עונים! תתאפק!
לא, מים לא ממסים קורים. אבל אני מאמין שטיפה זמן והם ירדו מעצמם עם החיכוך.. אתה יכול גם לעזור עם פנצטה, אבל אולי עדיף פשוט לעזוב. בינתיים אתה יכול לתת לה חרקונים קטנים או לשחרר תוך תפילת הדרך..
לא אמרתי שמים ממסיים קורים אני התכוונתי שזה יכול להקל על ההורדה של הקורים מישהו אחר אמר שזה ממיס
אם לא שמת לב אמרתי "לדעתי".
אתה כאילו חיזקת את מה שאמרתי........
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז