זמני האכלה של כרכן תירס צעיר

שלום
כבר הרבה זמן אני אוהב נחשים מגיל 0 בערך
אז החלטתי לגדל נחש אני בן 16 ואבא שלי חשב שאני מספיק בוגר, הנחש הוא כרכן תירס בן 4 חודשים.
אז היום האכלתי אותו ואני רוצה לדעת כמה זמן לוקח עד שמאכילים אותו שוב
וכמה זמן מזמן האכלה אסור לגעת בו
תודה :)
ברוך הבא לפורום קודם כל!
אני ממליץ לך לקרוא את דף הגידול שם תקבל את התשובות:
https://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_content&view=article&id=200:%D7%9B%D7%A8%D7%9B%D7%9F-%D7%AA%D7%99%D7%A8%D7%A1&catid=34:2009-05-19-09-45-24&Itemid=63
אני אישית מאכיל את הנחשים שלי כל 6-8 ימים.
ואני בדרך כלל נוגע בהם 4-5 ימים אחרי ההאכלה.
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
אפשר לגעת אחרי שלושה ימים בתנאי שהאוכל מתאים לגודל 1.5 מהנקודה הכי עבה בנחש
כדי לקרוא את דף הגידול בפורום ולקרוא מאמרים באתר "תירסים"(יש מאמר שגם יתאים את גודל הארוחה לנחש).
מזל טוב על ההיצטרפות לפורום!
תודה..:)
קודם כל אני מביא לו וולדות שזה מה שאמרו לי שהכי טוב לו כי הוא בן 4 חודשים ושאני יראה שהוא גודל אני יגדיל לו את האוכל לאט לאט וכמובן שאני ישתמש בעזרת הפורום..😛
אז זה אומר שאם היום ב 2 בצהריים הבאתי לו אוכל אז ביום שישי אני יוכל לגעת בו שוב ..
תודה לכולם על העזרה ..:)
תאכיל את הנחש פעם ב7-10 ימים, את הנחשים שלי אני מאכיל כל 8 ימים.
כרכנים מעכלים יותר מהר מהרבה נחשים ואפשר לגעת בהם 3 ימים-2.5 ימים אחרי ההאכלה, כמובן שמומלץ לפחות 3 ימים (אני מחכה עם הכרכן טקסס שלי 3 ימים)
אני מקווה שאתה דואג לו לחימום וכו'
בהצלחה

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
תאכיל כל 5 ימים עד שבוע בגלל שהוא קטן הוא צריך יותר כוח לגדול מה האורך שלו
לא יודע לא בדקתי
ברור שאני דואג לו לחימום כמובן שבעל חנות חיות ששומע נחש חדש לא יכול לוותר על ההזדמנות למצוץ ממני את כל הכסף
קניתי מנורה לויטמין שאני בכלל לא משתמש בה
אני חושב שהוא דיי ארוך יחסית לכרכן תירס בן 4 חודשים הוא בערך באורך של 75% מקלדת
חח שמתי אותו על המקלדת והוא הגיע עד החצים
קודם כל מזל טוב..
תראה...יש לי כרכן תירס בגיל של שלך..אני מאכיל אותו ולדה אחת ואחרי כמה שעות נותן לו עוד אחת..שיהיה לו אופציה לעוד מנה...עם הוא לא אוכל את השניהי לאחר שלוש שעוה אתה יכול לשים אותה במקפיא ולתת בפעם הבאה..
עוד אחת..?! למה..!? הוא לא צריך לנוח..?! זה לא מעמיס עליו..?!
אם אתה רואה שהנחש פעיל מאוד לפחות שעה אחרי שהאכלת אותו, אז אתה יכול לתת לו עוד אחת.
משפחת החיות שלי:
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
בייבי קטן לא יכול לאכול ולדה גדולה מידי..הוא יקיא אותה..או שהוא בכלל לא ינסה לבלוע עד הסוף..אז נותנים לו שתיים קטנות...אבל הכל תלוי באיך הוא מגיב ..לפעמיים הוא ירצה עוד אחת ולפעמיים לא..תנסה..אין לך מה להפסיד..ככה תכיר אותו ואת אופי האכילה שלו
רק לא באותו זמן. נחשים יאכלו כל מה שהם יכולים. הוא לא ירגיש מלא ויעזוב את הוולדה, הוא יאוכל ויאוכל, מכיוון שבטבע הם לא תמיד יודעים מתי תהיה הארוחה הבאה שלהם אז הם אוכלים כדי שלא יהיו רעבים אחר כך.
משפחת החיות שלי:
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
תראה תיתן ולדה של פי 1.5 מהחלק הכי עבה בנחש וזהו עדיף על 2 קטנות