שאלה על גידול קינגים ביחד

אני הולך לקנות כנראה בימים הקרובים 2 קינגים - זכר אלבינו ונקבה נורמל, רציתי לשאול אם אפשרי לגדל אותם ביחד? הם עוד צעירים, לא בשלים מינית אז מהבחינה הזאת זה בסדר, אבל האם יש בעיות אחרות? האכלה, מריבות...
תודה

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
ממש לא הם קניבלים ואפילו בזיווג צריך השגחה
חשבתי שאתה קונה רוזי?
כל הדיבור על הבואות זה על בואה קנייתית בכלל ובעתיד!!
אני ואח שלי הקטן קונים 2 קינגים - זכר אלבינו ונקבה נורמל

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
בקיצור לא אתה יכול לקנות טרריום ענקי ולחצות באמצע עם זכוכית מושחרת כי זה עולה פחות משני קטנים ולחמם עם כבל ארוך באמצע את "שני הטרריומים" שהם בעצם אחד
dkcucrucxeh, בבקשה תשתמש בסימני ניקוד, זה יקל מאוד לקרוא את התגובות שלך ולהבינם.
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
"יש בעיה לשים שני נחשים באותו טרריום?

אכן, אך נבודד זאת לשני מקרים:
1-שני נחשים מאותו סוג: הנחשים לא ירוויחו דבר מהמחיה ביחד, לנחשים אין תפישה של חיי חברה ולכן לא באמת יהנו יותר מהחברה. בעיה נוספת שעלולה לעלות היא חשיפה למחלות וטפילים אחד מהשני, פחות מקום לכול אחד והצורך בהשגחה בעת האכלה. היו מקרים בהם שני נחשים החלו לבלוע את אותו הטרף משני צדדיו ואז נחש אחד בלע את הנחש השני מהצד הנגדי- מכיוון שפיותיהם פתוחים ואין הם מבדילים בין הטרף לנחש השני.
יש לחדד שנחשים מסויימים ידועים במנהגים קניבליסטיים ועדיף שלא לגדל אותם ביחד.
^הכוונה לקינג סנייק...
יש לזכור שבטבע נחשים הינן חיות סוליטאריות שיעדיפו לא לחיות עם בני מינן. השהייה הסמוכה הכפועה עליהם עלולה להשרות סטרס עקב התחרות הסמויה על אותם פריטי מזון ונקודות מסתור. לנחשים אין הבנה אמיתית שהמגדל תמיד ידאג ששניהם יאכלו. היו מקרי אלימות בין שני נחשים וככלל אני רואה זאת כהתפשרות על תנאי המחייה של הנחש לטובת סיפוק רצונו של המגדל.

מתוך שאלות ותשובות בנושא נחשים
https://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_content&view=article&id=49:-faq&catid=34:2009-05-19-09-45-24&Itemid=63