שאלה - איך הוגנוז קשור לפיתונים?

אני לא שואל בקטע של זלזול אלא כי אני רוצה לדעת.
בכל מקום (כולל בפורום הזה) הוגנוז בא בקטגוריה עם פיתונים, ממה שאני יודע פיתונים הם חנקים ואין חנקים ארסיים, אבל בנוגע לתת ארסיים אני לא יודע
אז מה הקשר של הוגנוז לפיתונים?

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
הוא לא, פעם לא היו הרבה בארץ ולא היו הרבה שאלות בפורום אז לא בדיוק ידענו איפה למקם את הדף הזה.
צריך להערך לחלוקה אחרת.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תעשו פורום תת ארסיים או משהו

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
לצערנו הרב אין בזה צורך עדיין.
הפורומים נפתחים לפי סטטיסטיקת שאלות בנושא מסויים.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

לאת לאת ההוגנווזים יתחילו ליתפוס בארץ, אפילו שאני לא מבין למה אין כל כך הרבה, הם כל כך חמודים :)
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
Snakerלאת לאת ההוגנווזים יתחילו ליתפוס בארץ, אפילו שאני לא מבין למה אין כל כך הרבה, הם כל כך חמודים :)
לאט לאט אתה מתכוון, אין כזה דבר "לאת", לעומת זאת יש "לעט"
לעט זה "חבר לעט" החבר שצריך להגיד לך לשמור על כתיבה עברית נאותה ללא שגיאות כתיב בפורום סנייקס!

תיאור Alt חסר

צודק, הרגיש לי לא נכון. בדרך כלל אני כן שומר על כתיבה ללא שגיאות כתיב.
תודה על התיקון!
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
... שים לב הקפצתה מודעה ישנה מאד כמעט שנה...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
נחש תת ארסי הוא נחש עם שיני ארס אחוריות והארס יוצא דרך חריץ בשן, בניגוד לנחשים ארסיים ששיני הארס שלהם קדמיות וארס יוצא כמו מזרק מהשן, זה אומר שהזרקת הארס הרבה פחות מדוייקת, וגם בדרך כלל הארס לא ממש חזק, והסיכוי שהארס יחדור קטן..

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
עכשיו אני רואה שזה שרשור מלפני כמעט שנה..

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות