שלום לכולם יש לי שאלה

נכון אתם אומרים כשמכניסים משהו מבחוץ לטירריום צריך לחטא את זה במיים חמים וכל זה עכשיו איך אני יכול לעשות את זה לגזע עץ בגודל של 90 ס"מ+ הרי אין לי סיר בגודל הזה הוא משהו לחממם אותו ובחנות או בחנויות שיש פה בנתניה גודל כזה ביררתי לא עולה פחות מ200 שקל אז אם יש לך רעיון או דרך אני ישמח אם תגידו לי תודה
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
ה90 ס"מ הוא כמובן לאורך כמה שזה לא משנה :D
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
אתה יכול לעטוף אותו בנייר צלופן ולשים אותו בשמש איזה כמה ימים.......זה כבר יחטא אותו ❗

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני עשיתי גם לגזעי עץ הענקיים שלי שמתי מים הכי חמים שפשר באמבטיה כמה דקות ושפכתי המון מים רותחים מהקומקום על העצים..
האלבום שלי
אתר הבית---->מאמרים----> שונות------> טיפול באופיגל (תמצא שם הכל)
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
שמעע כך ת'גיגת של אמא ש'ך של הכביסהה לך למקלחת שים מים חמים... ותשאיר שם כמה שצריך ואז תחזיר... כל הזכויות שמורותת =)