בשבוע וחצי האחרונים הייתי בחו"ל מטעם העבודה (לפני שאנשים מתחילים להתלהב, קרעתי את התחת לא טיילתי...) ולכן מטלת הטיפול בזוחלים הוטלה על כתפיה של אישתי.
ביום חמישי האחרון קיבלתי ממנה הודעה ליצור קשר בדחיפות.
כמובן שחזרתי אליה מיד מתוך חשש שקרה משהו לה או לאחד הילדים.
אשתי הייתה מאוד מוטרדת. היא סיפרה לי שהחרדונים התחילו לבקוע ושהראשון שסיים לצאת מהביצה נראה גוסס.
תיארתי לעצמי שהיא מצאה אותו ממש בסמוך לבקיעה ולכן הרגעתי אותה והסברתי לה שהוא כנראה תשוש ובסה"כ מסיים לספוג את שק החלמון שלו.
אתמול בצהריים כשהגעתי הביתה חיכו לי כבר כל הארבעה מחוץ לביצים.
הם פשוט מדהימים!! העתקים מיניאטורים של ההורים.
כרגע הם נראים לי די חלושים מהבקיעה. ממה שראיתי עד היום, אצל מזוקנים ההתאוששות מהירה הרבה יותר. עד היום בבוקר הם בילו עדיין ב"חדר התאוששות" (האינקובטור). היום כבר העברתי אותם לטרריום כדי שיוכלו להשתזף ולספוג קצת UV. הם עדיין לא אוכלים אבל שותים בשימחה טיפות מים שאני מרסס עליהם.
עדכונים בהמשך 😎

ביום חמישי האחרון קיבלתי ממנה הודעה ליצור קשר בדחיפות.
כמובן שחזרתי אליה מיד מתוך חשש שקרה משהו לה או לאחד הילדים.
אשתי הייתה מאוד מוטרדת. היא סיפרה לי שהחרדונים התחילו לבקוע ושהראשון שסיים לצאת מהביצה נראה גוסס.
תיארתי לעצמי שהיא מצאה אותו ממש בסמוך לבקיעה ולכן הרגעתי אותה והסברתי לה שהוא כנראה תשוש ובסה"כ מסיים לספוג את שק החלמון שלו.
אתמול בצהריים כשהגעתי הביתה חיכו לי כבר כל הארבעה מחוץ לביצים.
הם פשוט מדהימים!! העתקים מיניאטורים של ההורים.
כרגע הם נראים לי די חלושים מהבקיעה. ממה שראיתי עד היום, אצל מזוקנים ההתאוששות מהירה הרבה יותר. עד היום בבוקר הם בילו עדיין ב"חדר התאוששות" (האינקובטור). היום כבר העברתי אותם לטרריום כדי שיוכלו להשתזף ולספוג קצת UV. הם עדיין לא אוכלים אבל שותים בשימחה טיפות מים שאני מרסס עליהם.
עדכונים בהמשך 😎