יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
אכן :) מ- מתחת לדלתות הכל מים כשמאחור (איפה שיושב הפילטר) יש ממש איזור גדול שניתן לשחות בו.
יש לך אולי הסבר למה הם לא זזים ממקומם? סטרס? כמה זמן לוקח להם להתאקלם? והאם מאותה סיבה הם לא נכנסים למים עדיין? הם גם לא אכלו (אצלינו מאתמול)
את הטרריום הבאנו כמו שהוא מתצוגה בחנות, כולל המים, ככה שאני מאמינה שהכל מטופל.
במידה ונחליף את המים, מה צריך להיות שם? הדבר היחיד שיש לי זה בקבוק נוזלי שאמרו לי שהוא מספיק, קניתי את זה למים של הדג קרב שלי, תודה על התשובות
נתחיל מזה שלא מדובר בדגים (שגם הם וגם המזון שלהם מזהם את המים) ולכן החלפות מים אינן צריכות להיות תכופות, בטח אם יש לך פילטר טוב.
אצלי אני מנקה את הפילטר פעם בחודשיים ואת המים לא זכור לי מתי החלפתי אבל הם בטח בני שנה.
כאשר מחליפים מים לא מחליפים לעולם יותר מאשר שליש מכלל תכולת המים.
לאחר ההחלפה יש לנטרל את הכלור והמתכות שבמים בעזרת בקבוקון ייעודי (עדיף לקנות משהוא איכותי כמו סטרס קאוט או סייקל( ורק אז להוסיף אותם לטרריום, לאחר ההוספה יש להוסיף גם בקטריות.
אני מאוד אוהב את התוצאות שאני מקבל מהחומרים שבתמונה אבל יש עוד כמה חברות מצוינות (כמו SEACHEM).
קיט התחלתי שכזה (כמו בתמונה) יחזיק המון זמן בטרריום קטן שכזה ויעלה בכל חנות חיות כ 29-35 ש"ח.