משהו מאוד מעצבן

http://www.yad2.co.il/Pets/hotPicPets.php?CatID=5&SubCatID=0&PetID=621606&Code=f990efe87fee7199d79283bc8cc44fce
הנה עוד דוגמא לאנשים שמנצלים את זוחלי ארץ ישראל(חרדוןמצוי) 😡
מאוהב בזוחלים,בחרקים ובדו-חיים
ואבא ל5 שממיות מנומרות ושממית יום וטריטון ספרדי וצפרדע רפואית
ושתי אילניות אדומות עין ועקרב ובירית גרטר וכוח סוואנה.
מה עשיתה?
הסברתי לו כמו שצריך שזה חיה מהטבע וצריך לשחרר אותה וזה לא חוקי ואם הוא לא יוריד את המודעה וישחרר את החרדון אני אמסור את הכתובת IP שלו לרשות הטבע והגנים
כל הכבוד לך
דניאל כהןהסברתי לו כמו שצריך שזה חיה מהטבע וצריך לשחרר אותה וזה לא חוקי ואם הוא לא יוריד את המודעה וישחרר את החרדון אני אמסור את הכתובת IP שלו לרשות הטבע והגנים
זה בערך הדבר הכי דבילי שאפשר לעשות...
לתת לרשות הטבע והגנים כתובת IP זה כמו לתת לאסקימוסי שגר באיגלו באמצע הקוטב הצפוני בלי חשמל, תנור חימום חשמלי!

עדיף כבר להתקשר לבן אדם לקבוע איתו מקום ואז לשלוח לשם את הרט"ג.
תופסים אותו סוחר על חם.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הוא ילד קטן לא ידע בגלל שהוא וחברים שלו ראו שמוכרים חרדון (כנראה מזוקן) באחד הפורומים והוא חשב שזה מהטבע אז הוא הלך ותפס אחד ופירסם אותי ביד2
דניאל כהןהוא ילד קטן לא ידע בגלל שהוא וחברים שלו ראו שמוכרים חרדון (כנראה מזוקן) באחד הפורומים והוא חשב שזה מהטבע אז הוא הלך ותפס אחד ופירסם אותי ביד2
כן כמובן גם לילד וגם למבוגר צריך לתת התראה והסבר ואם זה לא עוזר אז צריך להסגיר אותם.
הם אפילו לא במודע ולא במתכוון עבריינים.

עצוב שילד הסיק מסקנות כאלה ולא ידע מראש על המשמעות של ערך טבע מוגן.

אבל זה לא אשמתו זה אשמת מדינת ישראל ומשרד החינוך!
צריכים להכניס למערכת החינוך את החינוך לשמירה על הטבע ועל ערכי הטבע המוגנים.

בגלל הבורות של האזרחים היום בנושאים האלה... יש מצב שהילדים שלהם אפילו לא ימצאו חרדון בטבע כדי למכור ביד-2.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!