הונג נווז

אני הולכת בקרוב לקנות נחש .. חשבתי על הונ נווג .. הוא מדהים לדעתי
בכל מקרה הוא בסדר למתחילים? (היה ברשותי כרכן תירס בערך חצי שנה כשלבסוף הוא ברח ומצא את מותו)
זה שהוא תת ארסי יש אפשרות להרים אותו ? (האופי שלו וכ')
מה המחיר לבייבי ?איזה גודל טרריום הוא זקוק ? ולאיזה אורך הוא מגיע ?
ואתה רואה בדף גידול תשובה לפחות לאחת השאלות ?
(חוץ מגודל הטרריום .. אבל גם זה בליטרים)
" כדי להחדיר כמות ארס לאדם יש לאפשר לנחש ללעוס את היד זמן מה, על-מנת להגיע למצב בו שיני הארס יחדרו ויחדירו ארס. באופן כללי מין זה הינו רגוע ועדין. "

אני מנסה לעזור. אין צורך לתקוף.
הדף גידול הזה על הפרצוף אני רואה- יש מתנדבים?
בכול מקרה,
הוגנוזים יכולים להיות "פוזיונרים"... משמע שישפשפו את קשקשיהם וינשפו כדי להוציא כול מיני קולות מאיימים... הם גם יתנהגו כאילו הם הולכים לנשוך- רק מה שחמוד אצלם הוא שב99% מהמקרים, הם נוגחים עם פה סגור.
הסיכוי באמת לבוא במגע עם הארס הוא נמוך- הנחש צריך להתבלבל ולחשוב שאתה מזון בכדי שהנשיכה תהיה כול כך עמוקה ובחלק האחורי של הלוע.

אלה נחשים הנחשבים מתאימים מאוד למתחילים והגידול שלהם מזכיר מאוד כרכני תירס.

אורך... 60-70 ס"מ לזכר, עד 90 ס"מ לנקבה... + -.
צריך לעבור שוב על החומר עליהם ולהתרענן- הם בכול מקרה נחשים קטנים וחביבים.
אם להרגיל אותו למגע הוא ירגע ולא יתחיל לנשוף ?או לפחות להיות רגועים יותר על הידים שלי\של משהוא מבני המשפחה (זיהוי על ידי ריח) ?
מה המחיר שלהם בערך ? וכמה קשה למצא בייבי בתקופה הזאת של השנה ?
עם יותר מגע והרגלה לידיים, הם נרגעים. בהרבה מקרים זה גם פונקציה של גיל- אני מכיר לא מעט נחשים שהיו מאוד מגננתיים כבייבי ובבגרות נרגעו פלאים... זה נדיר יחסית בקרב רוב מיני הנחשים למצוא נחש שהמשיך להיות מאוד אגרסיבי גם בבגרות, אך זה קורה.

אני יודע שאת רוצה תשובה של כן או לא אבל אי אפשר לתת תשובה כזו- אם תקפידי להרגיל לידיים רוב הסיכויים הוא שיהיה לך נחש מאוד רגוע. הוגנוזים מוכרים כנשפנים, אבל הם אינם נושכים ונרגעים על הידיים די בקלות.

אני לא אוהב לאמר מחירים. המחיר תלוי בעד כמה הם זמינים.

אם אני לא מאוד טועה, הבקיעה הראשונה של הוגנוזים בארץ התרחשה ממש לפני ימים מספר אצל יובל אוסמן- את יכולה לפנות אליו לשאול.

תעכלס? הם אחלה נחש והייתי שמח לראות מישהו מרים מהם פרוייקט ומשקיע קצת גם במופעים.
נחשים תת ארסיים לא בנויים להכיש בתור הגנה, אלא באכילה - השיניים שלהם אחוריות והזרקת הארס פחות מדוייקת ולכן הם צריכים אשכרה לאכול אותך בשביל להכיש עם ארס חח כל עוד זה לא קורה אין מה לדאוג

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות