ברח לי הנחש אחרי יומיים =,/ עזרהה בבקששההה

עמוד 1 מתוך 2
אוקי קניתי נחש קינג קליפורניה מטר עשרים בן שנה וחודש ככה לפני יומיים.

היום התעוררתי בבוקר והוא לא היה שם. לא היה שום סימן של מקום שממנו הוא יכול לברוח
ולפי דעתי דרך המילוט היחידה שלו הייתה חור קטן בטרריום (הוא הוסב מאקווריום לטרריום)
שהבעלים הישנים שלו אמרו לי שלפעמים הוא רק מוציא את הראש כ3-5 ס"מ החוצה ולא יותר מזה כי הגוף שלו יותר רחב מהראש והוא "לא" יכול לצאת משם.

בקיצור אני צריך ייעוץ בקשר לכמה שהוא יכול להתקדם בלילה.. הדלת של החצר האחורית הייתה פתוחה אבל זה לעבור איזה 3 חדרים.. האם הסיכוי שהוא יצא החוצה גדול.. ואיפה לחפש בערך..
בחדר שלי (ששם הטרריום) עשיתי חיפוש די טוב.. הדלת רוב הזמן הייתה סגורה מהערב שבו יצאתי לבלות ושחזרתי לא זכור לי שבדקתי שהוא שם.. ןבבוקר הדלת נפתחנ כ3-4 שעות לפני שהתעוררתי אז יש מצב שהוא מחוץ לחדר שלי..

בגדול תעזרו לי בבבקשששששההההההההה תודה!
אח שלי, אם הנחש שלך מסוגל לדחוס את הראש שלו, רוב הסיכוי שאת שאר הגוף הוא גם יכול.
אם הוא בטוח לא מחופר בתוך המצע אני ממליץ שתבדוק בכול מקום קריר וחשוך, בתוך נעליים וכאלה.
האם יכול להיות שהוא יצא החוצה? כן. אני מקווה שלא.
אני ממליץ להשאיר את הדלת סגורה כי קשה לי להאמין שהוא ימצא את הדרך פנימה אם הוא יצא מתחומי הבית.
תחפש... לצערי אין "סודות מקצוע"... לא שמעתי על הרבה מראים בהם פתיון עזר, אבל אני לא מכיר את זה לעומק.

אני מקווה שתמצא אותו אחי.
רוב הסיכויים שהוא לא יצא החוצה,תחפש טוב טוב בכל מקום..
אם אתה לא מוצא-גש אליי לפרטי..
תגידו,אין שיא גינס של בריחת נחשים? לא שברנו אותו החודש?
חח, אולי.
תשמע אני מגדל ממש "צעיר" והנחש שלי ברח 3 פעמים בדרכים לא דרכים. מה לעשות, כשיש מעט נסיון ולא מודעים לעד כמה חמקניים הם... בקיצור, מה שלא מחשל... מתנשל.
תודה על העזרה אנשים אני עדיין מחפש....
אמא שלי עוד שניה עובר לגור בחו"ל בגללו..

זה נכון שהגוף יותר רחב מהראש אצלך קינגים או לא?
אני לא בטוח, לדעתי כן.
ההבדל הוא שאומנם הגוף יותר עבה, הוא יותר גמיש... הוא מורכב לא רק מגולגולת שאינה יכולה להידחס אלא משכבה של שריר ושומן שהם אלסטיים... לכן הם יכולים לעבור במעברים מגוכחים בגודלם.

אגב זו השערה, לווא דווקא נכון אבל עושה רושם הגיוני... בהתחשב בתנועה של הנחש וכו'...

תקנו אותי אם אני טועה בקיצור, ותסבירו מה כן נכון אם אפשר.

תודה מראש
עברו כבר 3 ימים ולא מצאתי אותו..

אני כמעט בטוח שהוא לא בבית.. הפכתי את כ-ל הבית ולא מצאתי אותו..
איזה באסה
עשית מה שאמרתי?
יש פה בנאדם שמצא את הנחש שברח לו אחרי חודש..
אל תדאג,אתה תמצא אותו..
בקשר לעובי של הראש לעומת הגוף נשמע לי קשקוש..מדובר פה על נחש ממשפחת הזעמנים ולא סוג של חנק.
אחי בדיוק אתמול ברח לחבר שלי הכרכן הוא נלחץ ובכה וכל התופעות הנלוות הרגילות..באתי לעזור לו ומצאתי אותו( 😎 בנימה שחצנית משהו) אחרי 2 דקות בסלסילה שהייתה מונחת במדף שמעל הטרריום הוא פשוט 'לא חשב שהנחש יגיע לשם...'.
אחי כמה עצות בדוקות:
*אל תלחץ זה לא יעזור.
*בחיים אבל בחיים אל תספר לאימא שלך (טעות שהבנתי שכבר עשית..)
*אל תלך רחוק מידי, הנחש שלך לא יתרחק הוא יחפש את החור הראשון החשוך והשקט שהוא ימצא.
*תשאיר את הדלת סגורה בזמן שאתה לא בחדר.
*אל תתייאש לפעמים מוצאים אותם תוך יום, לפעמים תוך שבוע ולפעמיים חודש אבל תמיד מוצאים אותם!!
בהצלחה! :)
מיכה.
עומר שלום,

נסה להתקשר לחבר שיבוא לעזור לך לחפש....

חח...

אוהבת'ך בהצלחה..
הוא לא יצא ולא כלום בסוף תמצא אותו בתיק בקלסר כמוני...
קשה לי להאמין.. גם אתמול ראיתי סרט על הפעילות הלילית של הנחשים ולא האמנתי...

פתאום בלילה הם נזכרים לזוז להם אבל לא סתם אשכרה באקסטזה.. אחי אם הוא יצא מהכלוב והוא מסתובב בלילה כל כך הרבה הוא יכול לעשות את הדרך מת"א עד לירושליים
אל תיסחף זה כולה סרט מעפן שהבמאי לא מבין מה הוא רוצה מהחיים שלו.. שמע לי ... תחפש בכל מקום תגיד לאמא שלך שתסדר את הבית מחדש או משהו... ככה אני מצאתי אותו ומצאתי אותו אחרי יומיים שחבר שלי שאל אותי עם בדקתי בקלסר...
תקשיב אבל.. הנחש שלך היה קטן יחסית.. אני אומר לך הקינג שלי מטר עשרים והוא עבה וקשה לפספס אותו אתה מבין.. ואם כבר עבר יותר משבוע ולא ראיתי אותו.. קשה לי מאווד להאמין שהוא בבית.. אה וגםם אני חבר שלי וההורים עשינו חיפוש בנננזונה בבית ולא מצאנו כלום =/

תודה אבל
טוב אנשים קבלו סיפור הזוי..

היום אני בבית.. מתארגן ויוצא לחבר.. אני כבר מחוץ לבית.. פתאום אני רואה את השכנה שלי.. תמניה קטנה חמודה כזאת.. מדברת בטלאפון שוהיא כולה מפוחדת.. אני ושמע אותה מספרת למישהי שיש לה נחש בחצר... אני כולי באקסטזה.. ניגש אליה שואל אותה.. מה נחש?! איזה נחש?! היא עונה לי כזה.. נחש גדולל שחור לבןן..
אז אני מתחיל לסבן אותה.. אהה באמת.. פעם היה לי נחש אני די מבין בזה.. בואי תראי לי אותו אני יעזור לך.. יש לי גם בפלאאפון מס' של לוכד נחשים אחד.. קיצור הי אלוקחת אותי לחצר שלה.. ומה אני רואה? תנחש החמודד שלי תופס לו שיזוף רוסי.. כזה חמודד שוכב לו בחצר שלה ככה בשמש בכייף שלו.. אז אני מתקרב אליו.. אז היא עושה לי כזה.. "מה אתה הולך להכניס לו בלוק לראש ולהרוג אותו" ואני כזה עושה לעצמי.. כן ממש אני יהרוג את ה500+ שקל שעומד מולי.. קיצור אני מתקרב אליו מרים אותו.. הוא אפילו לא מתנגד טיפה.. אז היא עושה לי.. מה אתה משוגע?! אז אני מסביר לה.. אני מכיר את הזן הזה.. הוא מאוד רגוע.. אל תדאגי.. יוצא מהית שלה דופק ספרינט הביתה ומחזיר אותו לביתו.. חח ישר הוא נכנס וכזה הלך לאיפה שפעם היה את הפתח הקטן שממנו הוא יצא.. חח אבל אל תדאגו סגרתי אותו טוב מאוד...
אויי איזה ככיףף זה אתם אפילו לא מבינים..

בקרוב יאללה סרטון האכלה שלו (SHORTY זהו שמו) מחר אני יביא לו עכבר הוא יטרוף אותו כמו מנציס.. שבועיים בלי אוכל!! חח
סרטון האכלה מועלה על ידי...תמנות בקרוב של הנחש שלי ושל עומר...מחר מאכילים אותם טירוף....

הפעם אני מוודא שהוא סוגר את הטרריום טוב מאוד...אם צריך אני סוגר עם בטון!!(סתם בצחוק)..

בקרוב תמונות וסרטים...

מזל טוב!!!
מזל טוב!
אתה בטוח שזה הוא?
גם לי בדיוק ברח נחש ואני גם שכן שלהם.. 😈
לא הייתי מאכיל למחרת אבל מה שראש שלך...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
oMer 007טוב אנשים קבלו סיפור הזוי..

היום אני בבית.. מתארגן ויוצא לחבר.. אני כבר מחוץ לבית.. פתאום אני רואה את השכנה שלי.. תמניה קטנה חמודה כזאת.. מדברת בטלאפון שוהיא כולה מפוחדת.. אני ושמע אותה מספרת למישהי שיש לה נחש בחצר... אני כולי באקסטזה.. ניגש אליה שואל אותה.. מה נחש?! איזה נחש?! היא עונה לי כזה.. נחש גדולל שחור לבןן..
אז אני מתחיל לסבן אותה.. אהה באמת.. פעם היה לי נחש אני די מבין בזה.. בואי תראי לי אותו אני יעזור לך.. יש לי גם בפלאאפון מס' של לוכד נחשים אחד.. קיצור הי אלוקחת אותי לחצר שלה.. ומה אני רואה? תנחש החמודד שלי תופס לו שיזוף רוסי.. כזה חמודד שוכב לו בחצר שלה ככה בשמש בכייף שלו.. אז אני מתקרב אליו.. אז היא עושה לי כזה.. "מה אתה הולך להכניס לו בלוק לראש ולהרוג אותו" ואני כזה עושה לעצמי.. כן ממש אני יהרוג את ה500+ שקל שעומד מולי.. קיצור אני מתקרב אליו מרים אותו.. הוא אפילו לא מתנגד טיפה.. אז היא עושה לי.. מה אתה משוגע?! אז אני מסביר לה.. אני מכיר את הזן הזה.. הוא מאוד רגוע.. אל תדאגי.. יוצא מהית שלה דופק ספרינט הביתה ומחזיר אותו לביתו.. חח ישר הוא נכנס וכזה הלך לאיפה שפעם היה את הפתח הקטן שממנו הוא יצא.. חח אבל אל תדאגו סגרתי אותו טוב מאוד...
אויי איזה ככיףף זה אתם אפילו לא מבינים..

בקרוב יאללה סרטון האכלה שלו (SHORTY זהו שמו) מחר אני יביא לו עכבר הוא יטרוף אותו כמו מנציס.. שבועיים בלי אוכל!! חח
מזל טוב
אני מקווה שעכשיו תקפיד על אבטחת הטרריום.......אם אתה צריך עזרה...שאל...בני ונען.....

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!