למנהלי הפורום

למי שהדבר נוגע

1- אל תחליט על דעת עצמך שערכתי את המאמר, זה שקר, וזה מרגיז בצורה מטמטמת שאתה מאמין שרק אתה יודע משהו- שימוש ביכולת לנעול שרשור לאחר הצהרות שלך בלי לאפשר לבן אדם להגיב זה שפל וממש אבל ממש עילג.

2- דבר ראשון אמרת שצמחים זה טוב, אחר כך קראת לי ועדת קישוט וטענת שטרריום צריך להיות פחות או יותר ריק ובסוף אתה עוד בכלל מסלף הכול ומאשים אותי ששיניתי את המאמר כי פתאום הוא הגיוני? קוראים לזה הבנת הנקרא, אם היית קורא לפני שנכנסת בי מלכתחילה, היית רואה שזה הגיוני.

אתה מנהל בפורום הזה, תתחיל להתנהג כמו אחד למען השם.

מנהל פורום שמשפיל כול מי שכותב לא צריך להיות מנהל פורום- הדברים נאמרים באופן פומבי כי באמת כבר נשבר.
Nightfallלמי שהדבר נוגע

1- אל תחליט על דעת עצמך שערכתי את המאמר, זה שקר, וזה מרגיז בצורה מטמטמת שאתה מאמין שרק אתה יודע משהו- שימוש ביכולת לנעול שרשור לאחר הצהרות שלך בלי לאפשר לבן אדם להגיב זה שפל וממש אבל ממש עילג.

2- דבר ראשון אמרת שצמחים זה טוב, אחר כך קראת לי ועדת קישוט וטענת שטרריום צריך להיות פחות או יותר ריק ובסוף אתה עוד בכלל מסלף הכול ומאשים אותי ששיניתי את המאמר כי פתאום הוא הגיוני? קוראים לזה הבנת הנקרא, אם היית קורא לפני שנכנסת בי מלכתחילה, היית רואה שזה הגיוני.

אתה מנהל בפורום הזה, תתחיל להתנהג כמו אחד למען השם.

מנהל פורום שמשפיל כול מי שכותב לא צריך להיות מנהל פורום- הדברים נאמרים באופן פומבי כי באמת כבר נשבר.

אני פשוט לא מבין מה הבעיה שלך ולמה אתה מנסה כנגד כל הסיכוים להעלות את הטענות המופרחות שלך בפני כולם זה משגע אותי אתה פשוט שחצן מתנשא ובעיקר עקשן וחסר ניסיון אני ממש נזהר מלהעליב אותך על גביי הפורום זה ניראה לי חבל להכנס לקטנות... בן אדם צריך ידע ניסיון אישי ובעיקר ראש פתוח בכדי אולי להתחיל לקלוט קצת ממה שאחרים כבר מזמן עברו...אתה פשוט כל הזמן מעלה דעות ועומד מאחוריהם איתן כאילו קיבלת אותם מישו...הנעילות והמחיקות ימשיכו לבוא אני גמרתי לשחק עם זה ,אתה רוצה להטעות אנשים בשמחה רק לא על גביי
הפורום ... האא כן ועוד דבר תבדוק שניה עם כמה חברה אם איי פעם סטרתי אותם או חתכתי אותם ככה כנראה הבעיה אצלך לא אצלי

עם העובדות אתה לא יכול לעמוד תסתכל בציטוט הראשון שעשיתי למאמר תשים לב מה כתוב שם על צמחים ותקרא מה כתוב אצלך...
אני לא מאמין לאן הגענו...בפורומים אחרים היית עף על טיל וזהו בדיוק ההבדל בינינו לבין האחרים
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
חברה חלס לריב תינעלו את זה וזהו....בישביל זה יש אייסי....ואני אומנם לא מנהל אבל חבל על הפורום הוא באמת פורום מצויין ולמדתי המון מהאתר פה אז חלס וחבל... :wink:
אנחנו לא בגן...ועוד משהו קטן לכל אחד יש דעה מישלו וזה לא סיבה לריב..אני לא מסכים אים המורה שלי למטמטיקה...מה אני יעשה יתחיל לריב איתה חח....

נריה
If you believe in something it does not mean you are true

לאלבום שלי

מגדל:
כרכן תירס צעיר
טרנטולה מקורזלת צעירה
אני אסכם את הדבר בפשטות,

אני לא מסכים אתך, ואני לא חייב להסכים איתך. והכי חשוב, זוהי זכותי שלא להסכים איתך.

אני לא זה שהפנה אצבע מאשימה על מאמר של מישהו אחר ואמר שזה שטויות, לא הראיתי זלזול בשום דבר שנאמר על ידי אף אחד. אתה לעומת זאת כן.

הזמנתי אותך להראות מקורות מידע אחרים, לא עשית זאת, פשוט זלזלת במה שאני הראיתי.

יש מצב שאני טועה, תראה לי מאיפה ההנחה הזו, במקום להגיד לי שאני מפגר ובזה זה נסגר.

כן, יש לך בעיה רצינית להביע אי הסכמה בכבוד.
כבר אמרתי לך חדלתי מלנסות אני מקווה שיום אחד תלמד על בשרך לבד (כבר למדת אבל כנראה זה לא הספיק) מעבר לזאת אני יעצור כל פגיעה שלך ואפילו שהיא לא במכוון כנגד המשתמשים האחרים שיהיה לכם סופ"ש טוב
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.