צבייה שלמה בבטנו של נחש פיתון

שיואו איזה עוצמה יש לבורמזי
מי שמכיר תסדרה ציידי הפיתון שיש בדיסקברי אז בסדרה מדובר בול על התופעה
נחשי פיתון שהפכו להיות מין פולש בפלורידה ובעוד כמה מקומות בארה"ב והם טורפים את המינים המקומיים ובכך שוברים את האיזון הטבעי בסביבת המחייה באזורים אליהם פלשו.

אחלה תוכנית ציידי הפיתון.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

כן היא תוכנית אחלה וגם מצחיקה ומעניינת
בnat geo wild
abudi darawshi
a.d
כן אני רואה רואה אותה כל הזמן גם אני אוהב את "אחי הביצות" אני חושב שלמי שיש הוט לא יכול לראות לא בטוח
אומנם נהנים לצפות, אבל קחו בחשבון שהתוכנית הזו נותנת לגיטימציה למאבק של PETA, HSUS ושאר תנועות הזויות למנוע את החזקתם של שישה מינים של נחשים(מבלי להבחין בין תפוצות גמדיות) בארה"ב כרגע.

יש המון הערות על כך שאנשים כביכול שיחררו את הנחשים האלה לטבע ולכן נהיו מין פולש, כאשר בפועל בדיקות דם הוכיחו כי כול הבורמזים שכרגע נמצאים בטבע בפלורידה מקורם במספר מצומצם של פיתונים בורמזים שברחו בגלל אסון טבע- הוריקן קטרינה.
מכיר מפגשים מסוכנים עם בריידי בר שנכנס למערות של המרושתים כל הזמן ופעם אחת הוא קיבל ביס מתחת למים
יש אחלה תוכניות לזוחלים! אחי הביצות זה אחושרמוטה ומצחיק גם, אנשי הביצות זה גם בןזונה עם התנינים המטורפים שלהם חח, ציידי הפיתון הכי טוב אבל אין כמעט

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizoיש אחלה תוכניות לזוחלים! אחי הביצות זה אחושרמוטה ומצחיק גם, אנשי הביצות זה גם בןזונה עם התנינים המטורפים שלהם חח, ציידי הפיתון הכי טוב אבל אין כמעט
תוכנית טובה
אבל סתם באה להראות בעיקר את האנשים היותר טפשים שגרים באזורים נידחים בארה"ב...

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

צודק כל כך אבל סדרות טובות ממש אני רואה אותם באופן איסנטיבי 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄