האתר שליsnakez.co.il
מוצע למכירה לכל המרבה במחיר, הצעות בפרטי בלבד.
אני לפני תחילת פרוייקט חדש
http://www.kalevet.co.il
שבקרוב מאוד יעלה לאויר.
ואתם מקבלים אופציה להנות מפירות ההצלחה של האתר ואולי לקדם את עצמכם בתחום.
כמו שתשימו לב בתמונות הבאות, האתר בין הראשונים בחיפושים בגוגל
בחלק מהמקרים עובר גם את סנייקס שאני אוהב מאוד ומעריך, ובכלל נתן במה לאתר הקטן שלי לגדול ולתפוס תאוצה, אז בלי שום קשר, תודה לבן ותודה לסנייקס.
צירפתי כמה תמונות להמחיש את תוצאות החיפוש הרלוונטיות.
באתר מבקרים מידי יום 50-100 מבקרים "יוניקים". (ז"א שזה לא בן אדם אחד שנכנס 100 פעם לאתר באותו יום).
שימו לב שהאתר ממוקם בין הראשונים גם בתוצאות חיפוש שלא קשורות לתחום, ושיחות טלפון מגיעות מפה ועד אילת לגבי קניה.
חלק מהמוצרים נמכרים אונליין (מה שאפשר לשלוח בדואר) ויש הוכחות לזה (חשבוניות מפייפאל).
וכל מי שמתקשר שואל איפה אפשר לראות את החנות (בצער רב אני נאלץ לספר שאין לי חנות והכל בשביל הכייף )
יש מספר פרסומות מוכנות שיבוצע בהם שינוי קל באופן חד פעמי וללא תשלום עבור מי שיקנה את האתר. כמו הפלאש בחתימה.
האתר ימסר ללא תנאים מוקדמים או מאוחרים, מי שיקנה מקבל את הדומיין רשום על שמו מיידית מאותו רגע.
שלא יהיו ספקות, האתר ממוקם ב weebly.com
האתר חינמי לחלוטין לבניה כל עוד האתר המארח קיים.
התשלום הוא עבור העבודה הקשה בהקמה, בהשקעה ובתפעול להביא אותו לאיפה שהוא היום, והשקעת כסף בפירסום במקומות שונים ברשת. האתר עובד בפני עצמו ולא דורש שום תיחזוק מעבר להעלאה של מוצרים למכירה ודפי מידע אם למישהו יש חשק להמשיך לכתוב.
הסבר על בניית האתר ינתן למי שיתעניין.
אז עד שאכן תהיה לי חנות,
בהצלחה למי שיקנה.
להלן התמונות של החיפוש.
אי אפשר היה להעלות את כולן לפה...
אפשר להשיג אותי בטלפון
0523457839
עידן.
או בהודעה פרטית.
כל הצעה שתישלח בפרטי תקבל תגובה מיידית אם יש מישהו שהציע מעליו. סוג של מכרז סמוי :).
יום נעים.
מוצע למכירה לכל המרבה במחיר, הצעות בפרטי בלבד.
אני לפני תחילת פרוייקט חדש
http://www.kalevet.co.il
שבקרוב מאוד יעלה לאויר.
ואתם מקבלים אופציה להנות מפירות ההצלחה של האתר ואולי לקדם את עצמכם בתחום.
כמו שתשימו לב בתמונות הבאות, האתר בין הראשונים בחיפושים בגוגל
בחלק מהמקרים עובר גם את סנייקס שאני אוהב מאוד ומעריך, ובכלל נתן במה לאתר הקטן שלי לגדול ולתפוס תאוצה, אז בלי שום קשר, תודה לבן ותודה לסנייקס.
צירפתי כמה תמונות להמחיש את תוצאות החיפוש הרלוונטיות.
באתר מבקרים מידי יום 50-100 מבקרים "יוניקים". (ז"א שזה לא בן אדם אחד שנכנס 100 פעם לאתר באותו יום).
שימו לב שהאתר ממוקם בין הראשונים גם בתוצאות חיפוש שלא קשורות לתחום, ושיחות טלפון מגיעות מפה ועד אילת לגבי קניה.
חלק מהמוצרים נמכרים אונליין (מה שאפשר לשלוח בדואר) ויש הוכחות לזה (חשבוניות מפייפאל).
וכל מי שמתקשר שואל איפה אפשר לראות את החנות (בצער רב אני נאלץ לספר שאין לי חנות והכל בשביל הכייף )
יש מספר פרסומות מוכנות שיבוצע בהם שינוי קל באופן חד פעמי וללא תשלום עבור מי שיקנה את האתר. כמו הפלאש בחתימה.
האתר ימסר ללא תנאים מוקדמים או מאוחרים, מי שיקנה מקבל את הדומיין רשום על שמו מיידית מאותו רגע.
שלא יהיו ספקות, האתר ממוקם ב weebly.com
האתר חינמי לחלוטין לבניה כל עוד האתר המארח קיים.
התשלום הוא עבור העבודה הקשה בהקמה, בהשקעה ובתפעול להביא אותו לאיפה שהוא היום, והשקעת כסף בפירסום במקומות שונים ברשת. האתר עובד בפני עצמו ולא דורש שום תיחזוק מעבר להעלאה של מוצרים למכירה ודפי מידע אם למישהו יש חשק להמשיך לכתוב.
הסבר על בניית האתר ינתן למי שיתעניין.
אז עד שאכן תהיה לי חנות,
בהצלחה למי שיקנה.
להלן התמונות של החיפוש.
אי אפשר היה להעלות את כולן לפה...
אפשר להשיג אותי בטלפון
0523457839
עידן.
או בהודעה פרטית.
כל הצעה שתישלח בפרטי תקבל תגובה מיידית אם יש מישהו שהציע מעליו. סוג של מכרז סמוי :).
יום נעים.