הנחש לא אוכל כבר הרבה זמן מה לעשות

שלום חברה.אז ככה הנחש שלי (גופר אלבינו) לא אוכל כבר הרבה זמן זה ניראה כיאלו הוא מפחד מהעכבר הצעיר..הנחש לא אכל בסביבות השבועים פחות אוו יותר ואני לא יודע מה לעשות איתו...למישהו יש רעין איך להאכיל אותוו??? תודה רבה רבה לעוזרים :wink:

נריה
תהרוג את העכבר, או שיכול להיות שהוא בקרוב משיל.
הייתי ממליץ להגיש את העכבר מת, אם נשמע לך יותר הומני... תקפיא אותו- ככה הם מומתים בחנויות כך שאין באמת הריגת עכבר בצורה הומנית.

אם הנחש מגיב, פעיל, מחרבן וכו' כהלכה, לא צריכה להיות בעיה- כמו כן, כמה זמן השארת את העכבר בפנים?

שאלה אחרונה, תטוודא טמפרטורה, קור עלול לגרום לחוסר תיאבון.
תוודא*
אני שונא את המקלדת שלי
אין לי מקור חימום אני ינשא לחמם את הטרריום..לא ניראה לי שהוא בנשל אבל אולי.בכל זאת כואב לי על העכבר אבל אני ינשא אולי זה יעבוד תודה מראש :wink:

נריה
Nightfallתהרוג את העכבר, או שיכול להיות שהוא בקרוב משיל.
הייתי ממליץ להגיש את העכבר מת, אם נשמע לך יותר הומני... תקפיא אותו- ככה הם מומתים בחנויות כך שאין באמת הריגת עכבר בצורה הומנית.

אם הנחש מגיב, פעיל, מחרבן וכו' כהלכה, לא צריכה להיות בעיה- כמו כן, כמה זמן השארת את העכבר בפנים?

שאלה אחרונה, תטוודא טמפרטורה, קור עלול לגרום לחוסר תיאבון.

אם הנחש לא אוכל וזה לא מפחד (אולי סטרס של מעבר מקום ותנאים) נחש לא מפחד מעכבר בגודל המתאים ...אז אתה עוד ממליץ לו מומת? ועוד מופשר?
לדעתי מדובר בנשל או טמ"פ אני לא מבין איך אתה מביא נחש בלי אמצעי חימום ...למרות שלדעתי זה יותר עניין של נשל
כן וגם זה "שהנחש אוכל מחרבן וכו..." לא אומר עליו כלום... כרגע לדעתי אין חשש בכלל... אבל שלא תלמדו שזה האינדיקטור לבעיות
אם זה ימשיך כבר נגיעה למסקנות אחרות כרגע תעמוד אתה קודם בתנאים אח"כ תנסה להאכיל...ממליץ על עכברון יחסית קטן לנחש ושיהיה חיי
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
יש לך נטייה לקטול כול דבר שלא זהה למה שאתה אומר- כן, מתן צואה תקינה זה -מאוד- אינדיקטור. נחש שלא נותן צואה נמצא בבעיה קשה, נחש שכן מצביע על כך שמערכת העיכול תקינה.

אין שום הכרח להאכיל נחש בעכברים חיים, הוא יכול להסתדר גם עם מומתים, זה לא פסיכולוגיה לנחשים איך להפסיק לפחד מעכברים, ישנם נחשים שלא יאכלו חיים כי הם אוכלים מופשרים מלידה- מה לעשות.

ניתן כול מכלול האופציות, רוב הסיכויים שהטמפרטורה היא הבעיה- אם אתה לא מקבל את זה, סבבה, אבל באמת שאתה מתקן פה דברים נכונים שרק לדעתך שגויים. גם לא יקרה כלום אם תנמק ותסביר במקום לקטול, אבל מה שבראש שלך.
nerya888שלום חברה.אז ככה הנחש שלי (גופר אלבינו) לא אוכל כבר הרבה זמן זה ניראה כיאלו הוא מפחד מהעכבר הצעיר..הנחש לא אכל בסביבות השבועים פחות אוו יותר ואני לא יודע מה לעשות איתו...למישהו יש רעין איך להאכיל אותוו??? תודה רבה רבה לעוזרים :wink:

נריה
הנחש אוכל חי או מת.? למה הוא מורגל?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

Nightfallיש לך נטייה לקטול כול דבר שלא זהה למה שאתה אומר- כן, מתן צואה תקינה זה -מאוד- אינדיקטור. נחש שלא נותן צואה נמצא בבעיה קשה, נחש שכן מצביע על כך שמערכת העיכול תקינה.

אין שום הכרח להאכיל נחש בעכברים חיים, הוא יכול להסתדר גם עם מומתים, זה לא פסיכולוגיה לנחשים איך להפסיק לפחד מעכברים, ישנם נחשים שלא יאכלו חיים כי הם אוכלים מופשרים מלידה- מה לעשות.

ניתן כול מכלול האופציות, רוב הסיכויים שהטמפרטורה היא הבעיה- אם אתה לא מקבל את זה, סבבה, אבל באמת שאתה מתקן פה דברים נכונים שרק לדעתך שגויים. גם לא יקרה כלום אם תנמק ותסביר במקום לקטול, אבל מה שבראש שלך.

אני כבר תאמין לי חדלתי מלנסות ... אני פשוט כבר לא מבין למה לטרוח לענות לך...
אחי מה שעושה לך את זה, אם אתה מעדיף לא לענות אז בבקשה.

יש דרך להגיד הכול, קוראים לזה נימוס מינימלי וקבלה שיש אנשים אחרים בעולם הזה שיודעים דברים שאתה לא, בדיוק כמו שאלה לא יודעים את מה שאתה יודע- זה לא חד צדדי.

והכי מסוכן זה להאמין שאתה יודע הכול כי אתה מגדל מנוסה, דברים שמגדלים הריצו על גבי שנים התבררו כטעויות חמורות כי לא היה מחקר. קח לדוגמא את הדחיפה של תוספות סידן לכלבים, או מתן קורטיזון לכול מחלה- מה שהוביל לחירשות בהמון ילדים צעירים.

מה שבראש שלך, אני לא מעריך אנשים שמודיעים שהם יודעים הכי טוב ומזלזלים. זה מה שנמע מדברייך.
Ben-K אחי לרוב הוא היה מורגל למת (קפוא) זה מה שאני יודע בכל אופן...זה ניראה לי כיאלו הוא מפחד אני לא ממש יודע מה לעשות אני עושה כל מה שאני יכול אבל אני חושב שזה קשור לחימום אולי??...אוו משהו אחר בסיגנון??....וחברה תודה רבה על העזרה באמת!!! :wink:

נריה
אחי, קור משפיע, -מאוד-.
חום מאפשר למערכת העיכול לעבוד- יש מצב נהדר שהנחש שלך נכנס לתרדמת חורף שלא במכוון עקב הטמפרטורה הנמוכה.
החום מרחיב את כלי הדם, מאפשר זרימה תקינה של דם ומאפשר לנחש בעצם לצוד... יש מצב טוב שהנחש שלך לא מסוגל כרגע לחנוק את העכבר.

עוד פעם, זה יותר מדי "אולי".

האם זה יכול להיות קשר לחום? כן!

האם זו הסיבה? לא יודע, סיכוי טוב שכן, תמדוד את הטמפרטורה ותבדוק.
אני חושב שהטמפ' קשורה פה אבל שימו לב שהוא אומר שהוא רגיל לאכול רק מופשר אז נחש בן שנתיים (שנתיים נכון?) שאכל כל החיים שלו מופשר בטח לא רגיל לפגוש עכבר חי ולא רגיל לחנוק..
עברנו על זה, זה ייתכן... אבל אפשר להעלות אופציות עד מחר, העניין הוא שיותר סביר שהטמפרטורה לא מתאימה כרגע מאשר שהנחש אוכל תסביך על עכבר חי.

לא בקטע של לקטול את הרעיון, אבל שבועיים ללא אוכל זה לא מעט יחסית לנחש שאוכל שתי ולדות כול שבוע.

יכול להיות שזה נשל, יכול להיות שזו אי הכרות עם טרף חי אבל בכול מקרה מה שהכי קל וצריך לבדוק ישר זה טמפרטורה.

בגדול זו אופציה, אתה צודק.
nerya888Ben-K אחי לרוב הוא היה מורגל למת (קפוא) זה מה שאני יודע בכל אופן...זה ניראה לי כיאלו הוא מפחד אני לא ממש יודע מה לעשות אני עושה כל מה שאני יכול אבל אני חושב שזה קשור לחימום אולי??...אוו משהו אחר בסיגנון??....וחברה תודה רבה על העזרה באמת!!! :wink:

נריה
אחי אם יש חימום והוא רגיל לפי מה שאתה יודע לאכול מת אז תן לו מת.......

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

זה העניין הוא אמר שאין חימום- בכול מקרה למה לשקם את הנחש פסיכולוגית? פשוט תיתן לו את העכבר מת- תאמין לי שזה הרבה פחות הומני לתת לעכבר להיחנק על ידי נחש ולבלות את שעותיו האחרונות בפאניקה ללא אפשרות לברוח- זו דעתי לפחות
במקום לקנות עכבר שיקנה מד טמ"פ יועיל יותר
חברה תודה רבה לכולם אתם עוזרים לי מאוד ובנוסף משפרים לי את הידע הכללי..אז ככה יכול ליהיות שזה קשור לטמפרטורה אבל הנחש זז חופשי אפשר להחזיק אותו (פעם בשבוע חח) ועוד הוא ניראה דיי פעיל יחסית...אני אכן ינשאה להרוג את הטרף בצער רב וביגון עמוק 😢 ...חחח סתם ואני יגיד לכם אים הוא אכל אותו בכל אופן תודה!

נריה
נחש יזוז אם הוא לא רגיל להיות על ידיים או מרגיש מאויים... אבל אין לך אינדיקציה טובה כי אין לך איך להשוות את זה לפעילות שלו בחום- הרי לא היה לך חימום לטרריום בשום שלב.

טרריום ללא חימום זה מתקון לצרות, אם לא עכשיו אז אחר כך... באמת שעדיף שתטפל בזה לפני שזה יגרור דברים אחרים.
מתכון! איזו שגיאת כתיב מביכה.

טוב נו, בכול מקרה, חימום ומדחום זה בגדר חובה