נריה
נריה
Nightfallתהרוג את העכבר, או שיכול להיות שהוא בקרוב משיל.
הייתי ממליץ להגיש את העכבר מת, אם נשמע לך יותר הומני... תקפיא אותו- ככה הם מומתים בחנויות כך שאין באמת הריגת עכבר בצורה הומנית.
אם הנחש מגיב, פעיל, מחרבן וכו' כהלכה, לא צריכה להיות בעיה- כמו כן, כמה זמן השארת את העכבר בפנים?
שאלה אחרונה, תטוודא טמפרטורה, קור עלול לגרום לחוסר תיאבון.
nerya888שלום חברה.אז ככה הנחש שלי (גופר אלבינו) לא אוכל כבר הרבה זמן זה ניראה כיאלו הוא מפחד מהעכבר הצעיר..הנחש לא אכל בסביבות השבועים פחות אוו יותר ואני לא יודע מה לעשות איתו...למישהו יש רעין איך להאכיל אותוו??? תודה רבה רבה לעוזרים :wink:הנחש אוכל חי או מת.? למה הוא מורגל?
נריה
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
Nightfallיש לך נטייה לקטול כול דבר שלא זהה למה שאתה אומר- כן, מתן צואה תקינה זה -מאוד- אינדיקטור. נחש שלא נותן צואה נמצא בבעיה קשה, נחש שכן מצביע על כך שמערכת העיכול תקינה.
אין שום הכרח להאכיל נחש בעכברים חיים, הוא יכול להסתדר גם עם מומתים, זה לא פסיכולוגיה לנחשים איך להפסיק לפחד מעכברים, ישנם נחשים שלא יאכלו חיים כי הם אוכלים מופשרים מלידה- מה לעשות.
ניתן כול מכלול האופציות, רוב הסיכויים שהטמפרטורה היא הבעיה- אם אתה לא מקבל את זה, סבבה, אבל באמת שאתה מתקן פה דברים נכונים שרק לדעתך שגויים. גם לא יקרה כלום אם תנמק ותסביר במקום לקטול, אבל מה שבראש שלך.
nerya888Ben-K אחי לרוב הוא היה מורגל למת (קפוא) זה מה שאני יודע בכל אופן...זה ניראה לי כיאלו הוא מפחד אני לא ממש יודע מה לעשות אני עושה כל מה שאני יכול אבל אני חושב שזה קשור לחימום אולי??...אוו משהו אחר בסיגנון??....וחברה תודה רבה על העזרה באמת!!! :wink:אחי אם יש חימום והוא רגיל לפי מה שאתה יודע לאכול מת אז תן לו מת.......
נריה
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!