אני יודע שעדיין מוקדם כי השממית רק בן חודשיים אבל אני רואה שתי בליטות בבסיס הזנב וקצת מהV של הנקבוביות, יכול להיות שכבר רואים או שלשני המינים יש את זה בגיל הזה? :?
נראה כמו זכר, לנקבות חלק שם לגמרי ויש איזה גומה קטנה כזאת, לזכרים יש את האשכים שרואים בתמונה ורק להם יש את הנקודות
תעלה תמונות עוד חודש-חודשיים ותוכל לדעת בוודאות
וכנראה שהY הזה כן יעלם חח, זה הייפו?
הוא ממש ענקי!! 4 חודשים 35 גרם? זה מלא יחסית, יש בוגרים בני שנתיים ששוקלים ככה והם לא נחשבים רזים
לי יש אחד גם בן 4 חודשים באורך 14 ס"מ אבל לא כזה שמן, שלך נראה במצב טוב במיוחד עם הזנב
כמה אוכל אתה מביא לו?
מה שאני יודע גם צעירים עד גיל 8 חודשים בערך אוכלים יותר ממבוגרים כי הם מתבגרים עדיין והגוף שלהם מתפתח (כמו ילדים בני 15). לי יש אחד בן 4 חודשים גם די גדול (אבל לא ככה!) ואוכל כל יום בערך חגב\שניים
7-8 יום? ובטוח שהוא שבע מזה? (חוץ מזה שהוא נראה ככה..)
בדרך כלל הם אוכלים פעם ביומיים או שלושה, תנסה להאכיל אותו כל יומיים תראה אם הוא יסכים לאכול, אם כן כנראה שהוא גם צריך את זה
BlakeLethamיכול להיות שהוא שמן מידי ואני צריך להוריד לו כמויות באוכל?
אני הולך על השיטה הזאת (תאכיל אותו עד שהוא כבר לא ירצה לאכול )
זה פשוט שיטה לא נכונה , בדרך כלל צעירים נוטים לאכול יותר מהבוגרים. אבל יש בוגרים שמתפנקים ונעשים מפונקים, ואוכלים הרבה. פעמיים, או 3 פעמיים ביום. אבל מה כל עוד יש לו זנב שמן, והוא אוכל אוכל בריא ,ומגוון אז וואלה לבריאות. איזה חרקי ההאכלה אתה מגדל ומאכיל אותם?
אם אני אעשה את זה אז הוא יאכל 20 כל יום, יש לו תיאבון מטורף, הוא קופץ על האוכל וגם על האצבע שלי אם היא בסביבה 😄
קרה כבר שהוא נתן לי כמה ביסים כי הוא חשב שאני זחל..
זה פשוט שיטה לא נכונה , בדרך כלל צעירים נוטים לאכול יותר מהבוגרים. אבל יש בוגרים שמתפנקים ונעשים מפונקים, ואוכלים הרבה. פעמיים, או 3 פעמיים ביום. אבל מה כל עוד יש לו זנב שמן, והוא אוכל אוכל בריא ,ומגוון אז וואלה לבריאות. איזה חרקי ההאכלה אתה מגדל ומאכיל אותם?
הם אוכלים זחלי קמח וצרצרים, אני לא מגדל את החרקים, אני קונה אותם ממישהו שמוכר באיזור.
אבל מה שהכי מוזר זה שהוא אוכל כל יום 8 והנקבות עושות לי טובה שהן אוכלות 5 ביומיים, אפילו שהטמפ' שלהם זהות :?
וקצת תמונות של איו וארטמיס (שברגעים אלו שוכבות לי על המחשב. נראה אתכם מקלידים עם שתי שממיות על המקלדת :wink: )
וואי שממיות יפות ונראות במצב מצויין!
רק עכשיו קלטתי שמה שכתבתי קודם היה ממש דפוק חח
7-8 ביום זה מצויין אם הוא אוכל ככה, כל עוד הוא רוצה תתן לו, הוא לא בן אדם והוא לא ישמין יותר מדי - הוא יגדל טוב יותר, בעיקר בגלל שהוא ב"גיל ההתבגרות" עכשיו אז כל מה שהוא אוכל מסייע לגדילה ולא להשמנה