אהלןן.. אני חדש יש לי כמה שאלות..

קניתי בייבי קינג קליפורניה לפני יומיים בן כ 3 שבועות.
הוא כרגע נמצא בקופסאת פלסטיק מחוררת עם שבבי עץ וקערת מים. זאת הקופסא שקיבלתי אותו איתה.
גודל הקופסא 18X12
רציתי לדעת אם אני צריך לשים לו חימום כבר עכשיו או מהרגע שאני מעביר אותו לטרריום?
באיזה שלב להעביר אותו לטרריום? מה האורך הרצוי של הנחש בשלב ההעברה לטרריום?
ורציתי לדעת בעיקר כמה אני באמת יכול להוציא אותו מהקופסא? קניתי אותו לפני יומיים ואני לא מפסיק להוציא אותו... רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע משמעותית בנחש... ואם לא משמעותית אז כמה באמת זה מזיק?
תודה רבהה
כבר מעכשיו לשים לו חימום אבל תעביר אותו לטרריום זכוכית כדי שהחום מהמשטח לא ימיס את הפלסטיקיה
הוצאת הנחש לא תפגע בו אבל כל שעה תחזיר אותו לכמה דקות וככל שתוציא את הנחש ככה הוא לא ינשך
עד כמה מעלות מגיע כבל חימום? ואני יודע ממה שקראתי שצריך לשים את הנחש בשלבים הראשונים בקופסא ולא בטרריום אחרת הוא נכנס לסטרטס...
אני לא יודע אבל בדיוק כמה שצריך אל תדאג בקשר לטרריום אני הייתי מכניס את הכרכנים שלי שהיו קטנים לטרריום מזכוכית ישר איך שהגעתי ולא היה להם סטרס והיה להם חימום טוב
הטמפ' אליה יכול להגיע כאבל תלוי במתח(כמה וואט), צפיפות הליפוף(כמה קרובים הקיפולים של הכאבל אחד לשני כשמניחים אותו), ואיך הוא מוצב מתחת לטרריום(אם אין מרווח, החום נלכד ומצטבר).
15-25 וואט יספיק, וזה משחק של ניסוי וטעייה(לבדוק עם מדחום) עד שמגיעים לטמפ' הרצויה ויש לוודא כי היא נשמרת לאורך זמן