דחוף... מצאתי את אלה בתוך המצע.... מה אלה?
תודה נרגעתי....
פשוט בהודעה הקודמת אמרו לי להזהר עם הזחל שלא יברח ואז כשהיא מנשילה היא פגיעה...
למה הם הופכים? היא אוכלת אותם במצב כזה? יש לי 2 כאלה...
פשוט בהודעה הקודמת אמרו לי להזהר עם הזחל שלא יברח ואז כשהיא מנשילה היא פגיעה...
למה הם הופכים? היא אוכלת אותם במצב כזה? יש לי 2 כאלה...
הם הופכים לחיפושיות , לא נראה לי שהיא תואכל אותם , כי נראה לי כשהם חיפושיות הם מפרישים ריח שדוחה אותם אז אם היא תוכל אחד, היא לא תוכל את השני ! וכן עדיף שהם לא יהיו בייחד. אם אתה רוצה להרבות זחלים יש לך אפשרות .
Somechהפרדתי אותם, אני לא חושב שאני ארבה אותם קודם שיהפכו לחיפושיות ואז נראה חח....למה לא להרבות אותם? עדיף אותם מאשר צרצרים שמצאת בסביבת העבודה שלך. וביכלל על עבודה כמו שלך ,אז עדיף זחלים כאלו בלי סיכונים ביכלל .כי צרצרים ליד תחנת דלק לא משנה כמה תישמור אותם ,והם היו בחיים הם עדיין בסכנה. ואני משאר לעצמי שהצרצרים שתפסת זה השחורים הגדולים? אני במקומך או שמרבה את הזחלים האלו, או שתרכוש כמות קטנה .שים להם פעם בכמה ימים חתיכת ירק , וכמובן שיהיו בכלי עם סובין, ועם יש לך כלב ,או חתול אז אתה יכול לתת להם גם בונזו .ותאכיל פעם או פעמיים בשבוע את הטרנטולה.
תודה רבה לך!
היא אצלי שבוע והיא לא אוכלת... הבחור שהביא לי אמר לי פעם בחודש!
אתה אומר לי פעם בשבוע... אני אנסה לתת לו תולעת עכשיו...
אני אנסה להרבות אבל בגדול אני חושב שאני יעדיף לקנות, נראה :)
תודה :)
אתה אומר לי פעם בשבוע... אני אנסה לתת לו תולעת עכשיו...
אני אנסה להרבות אבל בגדול אני חושב שאני יעדיף לקנות, נראה :)
תודה :)
שים אותה על מצע של סובין חיטה ,ותיתן לה חתיכות גזר ,פרוסה או שתיים של תפוחי אדמה. ועם יש לך כלב, או חתול בבית. אז קצת בונזו ,ועם יש לך דגים אז מידי פעם אוכל של דגים גם טוב.
ועוד משהו כמה זחלים נישארו לך ביכלל? יש מאמר באתר ,מניסיון אישי של 9 ,או 10 שנים איתם .זה אחד מחרקי ההאכלה הכי נוחים, והכי פשוטים לרבייה וגידול .תיסתכל בקטגוריה של חרקי ההאכלה ,בתת קטגוריה של זחלי ענק .ותיראה שמה את כל המידע שאתה צריך כדי להרבות אותם, המון אנשים מגדלים אותם. והם מזון מעולה להמון סוגים של בעלי חיים טורפים. וחוץ מזה במידה ותירצה בהמשך לרכוש נגיד שממיות מנומרת, או עוד טרנטולות ,או עקרב. אז יהייה לך מקור מזון מעולה בשבילם.