אהלן חברים אני חדש פה :)

אהלן חבר של חבר טס לחו"ל והעביר לי את הטרנטולה שלו.
אז ככה, התאהבתי!
מדהים!
אבל אני צריך עזרה.
היא הגיעה באקווריום עם פקק מים וקוקוס הפוך יש לה אבן לחימום.
קראתי קצת, הבן אדם דאג לה יפה.
קראתי שמותר לתת צרצרים, תפסתי 2 ושמתי לה רק אחרי זה קראתי באחד הפורומים שצריך להמתין יומיים כדי לראות שהם לא חולים, אלמד להבא.

אני חושב שזאת אדומת ברכיים מקסיקנית.
הנה תמונה, תעזרו לי בזיהוי בבקשה.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317092_10150404527795831_694965830_10523131_233989393_n.jpg

תולעת שקיבלתי איתה, שמתי היא פשוט חפרה לה בחולות האלה עם הקוקוס... ונעלמה.
האם הטרנטולה חופרת לחפש אותה?

ובטח יהיו עוד שאלות!
אני שמח כל כך!

תודה מראש! :) חג שמח!
ברוך הבא! נשמע בחור רציני וזה כבר נחמד.
הטרנטולה אכן אדומת ברכיית (B.smithi), התנאים נראים אחלה פרט לאבן חימום, צריך לשים לב שלא תסכן את הטרנטולה בטמפ' גבוהה מידי.
לגבי הזחלים, הטרנטולה לא חופרת בשביל למצוא אותם. מה שעושים בדרך כלל זה מוחצים לזחל את הראש, ככה שהוא ממשיך לזוז אבל לא מתחפר באדמה. אגב, לא מומלץ שיסתובבו זחלים באדמה של הטרריום - טרנטולה שמתנשלת היא מאוד פגיעה, וזחל שהסתובב הרבה זמן בטרריום ולא אכל יראה בטרנטולה הרכה מזון ויפצע אותה.

אתה תמיד מוזמן לשאול עוד שאלות!
תודה על התגובה!
אז קודם כל פעם ראשונה שהוצאתי אותה והיא הלכה עליי כזאת מתוקה!
עשיתי טעות עם התולעת, אם תגיד לי לסדר הכל אני אעשה זאת.
מה לגבי האבן, היא צריכה להיות קבורה? כי כרגע היא חשופה והיא עומדת עליה או כולה או עם רגל אחת משך רוב היום.
את הצרצרים הוצאתי, אלו צרצרים שמצאתי בתחנת דלק שאני עובד בה... יש שם מליון. אני רוצה להיות בטוח שזה בסדר, הם יכולים להזיק לה?

לגבי הנישול, מה זה בעצם כל כמה זמן ומה קורה בתהליך?

ושוב תודה! אני מרגיש שנכנסתי לעולם אחר....

ד"א באותו המקום שהנחתי את התולעת שמתי ממש ממש מעט מהאוכל שלה חשבתי שהיא תמשיך לאכול אותו שם ואז יהיה לה זמן לבוא לאכול אותה... שמתי לב שהיה מעל זה כמו פשפשים קטנטנים לבנים, נבהלתי הוצאתי את האדמה של הטרניום עם האוכל הזה אבל אני מפחד שעוד נישארו ושיפגעו בה...

יש מקום לדאגה?