עזרא בקניית בואה

שלום לכל חברי הפורום ומגדלי הבואות,
אני מעוניין להיתחדש בבואה,עכשיו השאלה שלי היא איזה בואה\מופע אתה ממליצים לי יותר ואיזה מחירים הם נעים?
אני חשבתי שאת שתי סוגי בואות או בואה קונסטריקטור מופע אלבינו
או בואה קשת ברזילאית,אשמח אם תיתנו לי המלצות עליהם.
תודה רבה לעוזרים,אור אלדר.
בואה קונסטריקטור ובואה קשת אלו שני נחשים שונים והם דורשים תנאים מעט שונים. גם הגודל הסופי שלהם שונה והוא עשוי להיות גורם משמעותי לבחירה.

אני מציע שלפני שתיכנס לנושא המופעים השונים, תקרא קצת על שני הסוגים האלו ותחליט מה יותר מתאים לך.
הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701

דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)

http://www.facebook.com/israelreptiles
שלום אסף,
כן אני יודע שהגודל הסופי שלהם שונה לחלוטין יש לי טיפה בעייה אם הגודל אז אני מיתלבט בין השניים
וגם קראתי על שני סוגי הבואות האלה
השאלה שלי על מה אתם ממליצים לי יותר על הבואה קונסטריקטור מופע אלבינו או בואה קשת
איזה סוג בואה יותר יפה לדעתכם;-)
ומה המחירים שלהם??
בואה קונסטריקטור אליבנו עולה 1800-2400 ש"ח בערך ובואה קשת 1000-1400 ש"ח.
שתיהן מאוד יפות !
ההבדל בתנאים האמת, לפחות מבחינתי, הוא יותר ממעט שונה... נושא הלחות בבואות קשת הוא קריטי וידרוש ממך התייחסות יותר תכופה או לפחות הקמת תשתית שתטפל בנושא במידה ואתה נעדר מספר ימים.
כמה דברים על בואות קשת ברזילאיות:
1- ישנם הטוענים שהם נשכנים כבייבי, ותכונה זו בהחלט יכולה להמשיך איתם לבגרות אז נדרשת עבודה והחזקה.
2- לחות היא קריטית יותר עבורן מאשר עבור בואות קונסטריקטור אימפרטור.
3- הן בכללי מעט יותר רגישות.
4- הן בין הנחשים היפים בעולם, לפחות מבחינתי.

לגבי בואות קונסטריקטור אימפרטור... מה לעשות, אהבת חיי. מה שכן, אם גודל מפריע לך, אז תקפיד לנסות לרכוש זכר על פני נקבה... ההבדל בגודל יכול להיות מאוד משמעותי.
מה שכן מבאס קצת, הוא העובדה שספציפית באלבינו, צבעי הצהוב נוטים להתחזק עד גיל שנה-שנה וחצי... אך מנקודה זו גם הכתום וגם הצהוב לאט לאט דוהים. לרוב, אלבינו איכותיים ימשיכו להפגין ניגודיות(שרואים אוכפים מוגדרים בצבע השונה מצבע הגוף) במידה כזו או אחרת.

אפרופו- ישנם שני סוגים של אלבינו בבואות. קאהל ושארפ. בארץ נמכרים כרגע רק קאהלים, ולהם יש נטייה להיות קצת יותר דהויים מהשארפ בבגרות. מצד שני, לפחות לטעמי, הם מוציאים בסופו של דבר סנגלואו יותר יפים :wink:

לגבי מחירים אני קצת מהסס כי הזמינות שלהם מוגבלת מדי מכדי לקבוע להם ערך קבוע וזה מאוד פונקציה של איכות.
אני חושב שהתשובה של Cohen די מכסה את המחירים בהם נמכרו אלבינו בארץ בינתיים.
אורן תודה רבה,עזרתה לי מאוד.
ניראה לי שאני ילך על הבואה קונסטריקטור מופע אלבינו כי הגידול שלה היה לי יותר קל מ הבואה קשת וגם אני בצבא אז בעייתי..
יש לי עוד שאלה קטנה האופי של הקונסטריקטור אימפרטור יותר רגוע מי של הבואה קשת?
קשה להכליל... נתקלתי בקשתות רגועות ובבואות קונסטריקטור ממש רעות.
בגדול אני נוטה לאמר שכן, בואות לפעמים מתחילים כנשכנים אבל עם הגיל ברוב המוחלט של המקרים, נרגעים מאוד. האופי שלהם הוא הסיבה העיקרית ללמה אני מגדל רק אותם.