סוף סוף אפשר להראות תמונות

טוב אז המצלמה באמת נעלמה אבל יש תמונות בפייסבוק מהפלאפון ..

אז בבקשה , נרו הצלחת הסודנית :)

תגובות בשמחה ..
311647_10150309992479036_560049035_7711498_1945075959_n.jpg311406_10150309992254036_560049035_7711497_1593554938_n.jpg268262_10150252274629036_560049035_7209233_5967767_n.jpg
זוחל מדהים
תודה על השיתוף

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תודה לשניכם :)

אני בטוח שאם הוא היה מבין הוא היה מסמיק מעט
בהתחלה האכלתי אותו בעיקר בתיקנים נצמדים , אבל לאחרונה הוא מנשנש אחד שניים

ומתרכז בעיקר בתולעים .

צרצרים הוא לא אוהב בכלל , והוא מנשנש פה ושם קצת ירק וקצת פירות , בעיקר ענבים
ואיך הוא מבחינת אופי ?הוא שקט על הידיים הוא חוקר את הסביבה שלו?
יצא לי לגדל מגוון של לטאות ואין ספק שהוא בין המעניינים , בעיקר בגלל

שהוא גם מטפס הרבה , גם אוהב "להתחרדן" , הוא שוחה דבר שלא רואים אצל כל לטאה (בד"כ

הם רובצים במים) , והוא מאוד מאוד מאוד נוח על הידיים .

הייתי אומר שהחיסרון היחיד שלו , אם היית רוצה לחפש כזה , זה שהוא חיה מתחפרת .

אני בטרריום לא מאפשר לו את זה , וזה לא פוגע בו , אבל שאני מוציא אותו הוא ישב קצת עליי , ואז

יחפש כרית טובה להתחפר מתחתיה . אחרי כמה דקות הוא יצא שוב ויישב לידי ושוב יחזור להתחפר מתחת

לשלט וכו וכו.

פעיל מאוד ומעניין מאוד , ולדעתי גם חתיך במיוחד .

יש לציין שבתמונות לא רואים בדיוק את הצבעים , אבל יש לו צהובים וכתומים חזקים והוא יפה במיוחד
תתחדש!!!
אני אישית חושב שזו לטאה לתצוגה בלבד, ואין לבנות על ליטופים יותר מידיי.
אני יכול להמליץ וזו דעתי האישית, במידה והגודל של הטרריום מאפשר, אולי לשלב איזשהוא מדף אבן שיישב על תלולית חול קטנה וכך הוא יוכל כן להתחפר וכך גם תהנה ממנו ותראה את ההתנהגות שלו כשיש לו בית קבע.
עוד משהו שהייתי ממליץ לך, ראיתי שאחת החברות המסחריות בנושא זוחלים מוכרת מעין חימר אדום כזה שמאפשר לזוחל לחפור מאורה, החומר מיועד יותר לחרדוני-צב, אבל יכול להשתלב לך יפה עם הצלחת הסודנית.
בהצלחה, ותמשיך לעדכן.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
אורן תודה על העצות ! אבדוק ואשנה אם יתאים.

בכל מקרה , אני יכול להגיד לך שנרו שלי חמוד אמיתי בידיים , בדיוק חזרנו מטיול ולטרינרית שהתאהבה

בו קשות , כמובן שהוא לא קשקש בזנב , אבל הוא היה רגוע להפליא שכב עליי ולאחר מכן על שולחן

הניתוחים , בלי לזוז ובלי כלום