sudan pated17 בספט׳ 2011תלוי בסוג החרדון .. מזוקן "רגיל" - בסביבות ה- 150-400 ש"ח (תלוי אם ממגדל פרטי או מחנות ) מזוקן סנד פייר , לדר בק וכו וכו - בסביבות ה- 500-700 ולפעמים יותר גם תלוי ממי קוניםהגב
BAGIRA17 בספט׳ 2011לדר בק? יש בארץ לדר בק?אתר הבית של reptilez : http://www.reptilez.co.il/index.aspהגב
sudan pated18 בספט׳ 2011לי יש מקורב שמוכר לי ג'וקים שבימים הקרובים מחכה לבקיעה של לדר בק . אמיתי גזעי ואיכותיהגב
אורןאדרי18 בספט׳ 2011אכן יש בארץ לדר בק רוני לוונט היה הראשון שהצליח להרבות אותם אצלו העונה. אני מאמין שמה שיש אצל חבר שלך זה מה שהיה אצל רוני רק שזה עבר דרך סוחר אחר. נא לשים לב: הלדר בק המדובר הוא אמריקן לדר בק (סמודי) ולא איטליאן לדר בק.בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"הגב
sudan pated18 בספט׳ 2011חפש ביד 2 , או שתבדוק בגוגל חנות חיות בבאר שבע ותמשיך משם בהצלחה ולאורן , שתהיה בקיעה , ואני ירכוש , אני אבדוק מאיפה זה בא . אני יודע שזה שלו גידול פרטיהגב
sudan pated18 בספט׳ 2011אתה יכול לעצור בבית החיות בדרך אם לא בא לך להגיע עד המרכז.. אבל שתדע שהמבחר הגדול ביותר הוא במרכז , הרבה חנויות , הרבה פרטייםהגב