חימום לטרריום

שלום אני תכננתי לקנות נחש ופרסמתי כמה הודעות פה ורק עכשיו התאפשר לי לקנות ועוד לא קניתי חימום לנחש יש לי טרריום 60 ס"מ אורך 30ס"מ רוחב ו45 ס"מ גובה ורציתי לדעת איזו גודל וכמה וואט של פלטת חימום או כבל לקנות (אני מעדיף לקנות פלטה).
ואם מישהו מכיר חנות באזור ירושלים שמוכרת אני ישמח אם הוא יגיד לי כי לא מצאתי שום חנות שמוכרת פלטות חימום (או אפילו אם מישהו מוכר בגודל שצריך באזור ירושלים אז זה גם יהיה מעולה)

תודה רבה
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo
אני חושב שתיצטרך ליסוע קצת... אין משטח חימום לנחשים בכל חנות של בעלי חיים.
צריך לקנות את החימום מחנות שזוחלים משטותתים שם.
ואם אין לך חנות כזו בעיר שלך (ירושלים).
תיצטרך ליסוע למגדל הקרוב לעיר שלך.
אבל אם אתה באמת אוהב את החיה שלך, כדאי שתיסע קצת רחוק אבל החיה שלך תישאר בריאה ושלימה.
כן התקשרתי למלא מקומות ואמרו שאין אני מחפש עכשיו מקומות יותר רחוקים מירושלים אבל בשביל לברר אני צריך גם לדעת איזה גודל של פלטה אני צריך אתה יודע איזה גודל ?
תודה
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
כשתילך כבר למגדל ותגיד לו איזהודל הטרריום שלך + גודל הנחש.
הוא ידע מה למכור לך כבר.
יום טוב.
"8W יספיק.
במקרה של כאבל(ואני לא מבין למה לא... כאבל חימום זה אחלה)- 15"
בטוח ש8 ? כי מישהו פה בפורום אמר לי 12 אז לקנות 10 ?
ואני לא רוצה כלכך כבל כי אני לא בטוח כמה כבל לשים ואני לא בטוח איך זה הולך אני לא רוצה שיבצר מצב שזה יחמם יותר מידי
"כשתילך כבר למגדל ותגיד לו איזה גודל הטרריום שלך + גודל הנחש.
הוא ידע מה למכור לך כבר.
יום טוב."
מגדל גם ימכור לי חימום ?
בוודאי.
מגדל שעוסק בתחום הזה, כמו יובל אוסמן למשל, ימכור לך.
והוא בבאר שבע.
אני ממליץ לך עליו בחום.