בעיה עם הקינגית

אז ככה ,יש לי קינגית מדברית שנקנתה מעידן לפני שנה. ועד עכשיו הכל היה טוב ויפה איתה ,אבל בזמן האחרון היא אוכלת יפה מאוד 2 עכברים בוגרים .ואחרי 4 ימים פשוט מקיאה אותם, אני לא מחמם כי גם ככה ביגלל הקיץ מספיק חם .השאלה היא מה לעשות ? לתת לה עכבר אחד כל פעם? ואני פשוט חוזר פעם בשבועיים וחצי הבייתה וביגלל זה הבאתי לה שתי עכברים והקינגית באורך מטר ו10 כרגע. ומה שכן היא מחרבנת רגיל ,צואה רגילה כמו כל זעמן אחר.
אלון, תעבור לאחד כל פעם. לאחר מס' ימים היא פולטת את מה שהיא לא הספיקה לעכל ע"מ להמנע מריקבון של המזון במערכת העיכול. ככה היא שומרת על עצמה.. את מה שהיא עיכלה היא בסוף מוציאה מהקצה הנכון... צריך להזכיר פה שלא מאכילים כ10 ימים אחרי הקאה ע"מ לתת הזדמנות לריריות המעי להתחדש.. אצלך זה יקרה בכל מקרה..
אנוליסאז ככה ,יש לי קינגית מדברית שנקנתה מעידן לפני שנה. ועד עכשיו הכל היה טוב ויפה איתה ,אבל בזמן האחרון היא אוכלת יפה מאוד 2 עכברים בוגרים .ואחרי 4 ימים פשוט מקיאה אותם, אני לא מחמם כי גם ככה ביגלל הקיץ מספיק חם .השאלה היא מה לעשות ? לתת לה עכבר אחד כל פעם? ואני פשוט חוזר פעם בשבועיים וחצי הבייתה וביגלל זה הבאתי לה שתי עכברים והקינגית באורך מטר ו10 כרגע. ומה שכן היא מחרבנת רגיל ,צואה רגילה כמו כל זעמן אחר.
אם היא הקיאה מספר פעמים ברצף, תן לה לפחות חודש הפסקה(ואם היא במצב בריאותי טוב ומשקל תקין, רצוי אף יותר.

בנוסף, אם היא אכן הקיאה מספר פעמים, כדאי לשלוח דגימת צואה לבדיקת טפילים.
הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701

דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)

http://www.facebook.com/israelreptiles
תודה לכולם על העזרה :) והיא בינתיים בסדר אגב זה נורמלי שקינגית שותה הרבה?

ואתם מחממים ככרגע לנחשים שלכם או שלא? והמשקל שלה זה אותו מישקל, והיא פעילה ומוציאה את הלשון וחוקרת את השטח.

והעכבר שנשאר לי זה עכבר בוגר ,אז אחרי ה10 ימים האלו פשוט לתת לה אותו או להביא אחד קטן?
אלון, לחכות חודש, לפחות.
ולתת פרט מזון -אחד- שקטן משמעותית מהמזון הרגיל אותו היא מקבלת.

אם כול פעם האכלת פרק זמן קצר אחרי שהיא פלטה, אז זה לא מפליא שפלטה שוב ושוב.
אם גם אחרי ההמתנה הזו, שוב תפלוט, גש לוטרינר ורצוי לשלוח משטח צואה.

אם ממלאים לה מים פעם בשבועיים וחצי בלבד, אז זה לא פלא שהיא מייד מסתערת על מי השתייה ושותה כששמים לה.

חימום או לא לא תלוי בעונה אלא תלוי בהאם בסופו של דבר בחדר יש את הטמפ' הנחוצה (28-30 מעלות) או לא.
יש מקומות בארץ שזו טמפ' החדר, ומקומות שלא.
איפה שלא- נדרש חימום, אפילו אם זה קיץ.
אורן הראלאלון, לחכות חודש, לפחות.
ולתת פרט מזון -אחד- שקטן משמעותית מהמזון הרגיל אותו היא מקבלת.

אם כול פעם האכלת פרק זמן קצר אחרי שהיא פלטה, אז זה לא מפליא שפלטה שוב ושוב.
אם גם אחרי ההמתנה הזו, שוב תפלוט, גש לוטרינר ורצוי לשלוח משטח צואה.

אם ממלאים לה מים פעם בשבועיים וחצי בלבד, אז זה לא פלא שהיא מייד מסתערת על מי השתייה ושותה כששמים לה.

חימום או לא לא תלוי בעונה אלא תלוי בהאם בסופו של דבר בחדר יש את הטמפ' הנחוצה (28-30 מעלות) או לא.
יש מקומות בארץ שזו טמפ' החדר, ומקומות שלא.
איפה שלא- נדרש חימום, אפילו אם זה קיץ.

לא ממש לא ,מים היא מקבלת כל יום יומיים. רק ההאכלה אני מאכיל אותה שאני חוזר הבייתה ,וטמפרטורת החדר שלי היא 28 מעלות.
אנוליסתודה לכולם על העזרה :) והיא בינתיים בסדר אגב זה נורמלי שקינגית שותה הרבה?
נורמלי לגמרי במצבה, ההקאות גורמות לה לאיבוד נוזלים והיא פשוט משלימה אותם בשתייה. תדאג שתמיד יהיו לה מים טריים במיוחד במצב כזה.
אז ככה הנחשה בסדר גמור, עוד שבוע אני חוזר הבייתה .ואני יביא לה עכבר אחד תודה לכולם על העזרה :)
אגב היא בת שנה כבר, כדאי השנה לתת לה להיכנס לתרדמת חורף? או לחמם ולהמשיך להאכיל כרגיל?
אם אין כוונה להרבות בעונה הקרובה (ואני מניח שאין..) לדעתי תחמם ותמשיך להאכיל... גם ככה היא אוכלת פעם בהרבה זמן..