איגואנה ירוקה ואדומה

אפשר לשים אותם ביחד? לא שאני רוצה לגדל אדומה או לשים ביחד זה סתם מהתעניינות.
יש לי גם אדומה וגם ירוקה יחד באותו הכלוב והן מסתדרות מצוין לא שמעתי על בעיה לגדל יחד אבל במידה וזה לא מומלץ אשמח לשמוע..למרות שאני לא חושב שזה פסול
כל עוד הכלוב גדול מספיק בשביל להכיל את שתיהן אין שום בעיה מבחינת

מופעים שונים.

אלא אם זאת איגואנה כחולה :)
בתור התחלה היא מפלצת .. מבחינת גודל

הרבה יותר טריטורית מהאיגואנות האחרות , וגם יותר מסוכנת

ניתן לביית , אבל אין מה להשוות לאיגואנות אחרות.

סוג של אמסטף מעורב עם דני ענק :)
בתור התחלה לא הייתה כזאת בארץ אף פעם ( תקנו אותי אם אני טועה )
בכל מקרה לא מצאתי מקום שמוכר

בשביל לתת לך טווח ..

שווה להיכנס לראות קצת סרטונים להבין את הגודל והיופי .. לטעמי חיה מדהימה

דוגמא קטנה :
YouTube Video Thumbnail
שים לב שזה הגראנד קיימן כחול (מן שילוב של איגואנה כחולה ושל גראנד קיימן) ויש איגואנה כחולה שאין לה בעיה לחיות עם שאר האיגואנות (כמו שיש לטום קראצ'פילד) http://youtu.be/YOExhcmFQPI
שים לב אחי היקר , שמה שיש לו זה מופע טורקיז ,

ולא קשור מה מקור האיגואנה אין שום שילוב , זאת איגואנה כחולה שמקורה באיי קיימן

והיא עוד יותר מפלצת משאר האיגואנות .
שים לב!! בשם של הסרטון רשום בסוף "קרוס" כלומר שזו הייבריד של שני סוגים ולא כחולה טהורה.

זו איגואנה קרנפית, מה שאצל גיאל.
ולגבי האיגואנות הכחולות, אם אני לא טועה אסור בשום מקום בעולם להחזיק בהן כמחמד כי הן בסכנת הכחדה חמורה (אולי יש כמה בגני חיות).
כל מה שמוצג כאיגואנה כחולה הוא בעצם הייבריד של איגואנה כחולה עם עוד כמה דברים, כנראה שזו הדרך להחזיק כחיית מחמד משהו שהוא הכי קרוב לאיגואנה כחולה.
מה שהרבה בתי גידול ופרטיים מנסים לעשות זה לקחת הייברידים באיכות גבוהה וע"י רבייה סלקטיבית ליצור משהו כמעט זהה למקור.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
^ בהמשך , ולסיכום השרשור ..

תיצמד לאדומה והירוקה כרגע , כי לא נזכה להחזיק כחולה בקרוב (או לעולם)
אתה מתכוון לא בזמן הקרוב אבל אני מאמין שעוד כמה שנים כבר ייבואו כמה כאלו
איגואנה קרנפית עדיין אפשר לייבא או שלא? והאם היא כמו הכחולות? או שהיא נחמדה כמו אדומה והירוקה?
איגואנה קרנפית אני חושב שאי אפשר לייבא והיא לא כמו הכחולות היא תהיה נחמדה אם תשחק איתה ולא תפחד אני מכיר משהו שיש לו זוג קרנפיות
טוב תודה כולם על התשובות. חשבתי לקנות בעוד 7 חודשים או יותר חבר קטן ואדום לאיגואנה שלי חחח יום טוב!
בוודאות אתה יכול לשלב בינייהן איך לך ממה לפחד בקטע של "מכות בינייהן" רק תדאג שיהיה מקום לשתייהם ולא יהיה צפוף כי זה העיקר אצלן כל אחד בפינה שלה ולא תיהיה לך בעיה.