טרנטולה יש מצב לבעיות אכילה?

שלום,
אני חושב שלטרנטולה שלי (פינק סלומון ברזילאית) יש בעיות אכילה!
קניתי אותה ממכרז אצל יובל אוסמן וזה היה בחורף אז הוא אמר לי שבחורף בגלל הטמפרטורה היא יכולה לא לאכול חודש\חודשיים ועכשיו כבר קיץ והאכלתי אותה כבר כמה פעמים מאז שהיא אצלי (חצי שנה +-) אבל כמעט כל פעם שאני מנסה היא מסרבת, היא אכל מאז שהיא אצלי איזה 6-7 ארוחות ואני מציע לה זאופובוס פעם בשבוע והיא פשוט בורחת ממנו!
אני לא יודע מה לעשות!
מה אתם מציעים לעשות?
האם זה קרה לכם פעם?
תודה מראש לעוזרים! שחר :)
אני גם קניתי טרנטולה פינק סלומון בחורף מעידן ,והיא לא אכלה ונילחצתי .ואז הוא אמר לי שהם לא אוכלות ביגלל שקר ,מאז תחילת האביב היא התחילה לאכול ,והרבה. אני חייב להגיד שזחלים גדולים היא לא נגעה בהם, בעיקר אוכלת צרצרים, נצמדים בוגרים, וזהו .הם אוהבות יותר את החרק בעל תנועה מהירה, לא כזה שישר מיתחפר לפחות שלי ככה. ישר שאני שם לה צרצר הוא מספיק ללכת צעד קטן, ובום הוא כבר בפה שלה.
תירשום הודעת בפורום מכירות שאתה מחפש נצמדים, וצרצרים. ויחזרו אלייך אנשים שיש להם ,יש גם כאלו שיעשו לך משלוח עד הבית .דבר איתי בפרטי ואני יתן לך טלפון של מישהי שאני מזמין ממנה שאני צריך.

שבת שלום:)
אנוליס, תודה
אבל אני יגיד לך את זה בכמה מילים פשוטות: יש לי אמא בבית!
חחחחחחחחחחח נראלי היא לא לקחה בחשבון את זה שאני גם יגדל חרקי האכלה אז מילה היא מרשה לי תולעי קמח לא נראה לי היא תרשה לי צרצרים או נצמדים!

תודה בכל זאת!
הבנתי טוב אז תמשיך לנסות עד שהיא כן תאכל, יכול להיות שהיא נכנסה לנשל גם הגיוני.
לדעתי זה שטויות. החוש ראייה שלהם דפוק לגמרי, היא לא רואה מה היא אוכלת.. העיקר שזה זז. היו אצלי עשרות טרנטולות ואף פעם לא הייתה לי בעייה עם זחלים.
קח זחל תמחוץ לו את הראש כדי שלא יוכל להתחפר ותשאיר ככה ללילה, היא תסתדר.
עידן ברלדלדעתי זה שטויות. החוש ראייה שלהם דפוק לגמרי, היא לא רואה מה היא אוכלת.. העיקר שזה זז. היו אצלי עשרות טרנטולות ואף פעם לא הייתה לי בעייה עם זחלים.
קח זחל תמחוץ לו את הראש כדי שלא יוכל להתחפר ותשאיר ככה ללילה, היא תסתדר.
אמת אתה צודק בקשר לזה, לא הזכרתי את השיטה הזו .לי הרבה יותר נוח להאכיל בצרצרים, ונצמדים.