תמונות זוחלים של הצלם זאב רוטקף

שלום,
זאב הוא צלם שיצר איתי קשר במייל ושלח לי כל מיני תמונות של זוחלים שהוא לא יודע לזהות אותם, אז אמרתי לו שאני יעלה את זה לפרום כדי שאנשים יוכלו להשתתף ולקחת חלק בזיהוי
עזרו לזאב לזאות את הלטאות והנחשים לפי סדר התמונות 😁
דרך אגב זה האתר של זאב http://www.zevrothkoff.com
ניתן להעזר במגדיר לטאות ישראל ובמגדיר נחשי ישראל שבאתר
מי יזהה ראשון!
8.4.07 002.jpg16.10.08 Ein NAMER 047.jpgADULAM 27.4.08 059.jpgBEERI 15.1.10 081.jpgMAALE AMOS-TEKOA 13.5.11 125.jpgMAALE AMOS-TEKOA 13.5.11 150.jpgMIGDAL ZEDEK KOLA 18.3.11 052.jpgN TABOR 17.4.08 152.jpgNORTH 8-10.8.10 (291).jpgRASHBI-HARMEIRON 7.7.09 (14).jpgSHIVTA 8.10.09 184.jpgSHIVTA NITZANA 27.9.10 (2).jpgSINGLE YERUCHAM 30.10.09 137.jpgYAFFO 18.4.07 001.jpg

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

ממממ...
אני לא ממש בקיא בתורת הזוחלים, אבל התמונה השביעית היא של נחש מים משובץ, בתמונה השניים עשר מופיע קמטן (?) (שהוא, אגב, לטאה P=) ובתמונה האחת עשר פשוט זיקית מצויה 0.0 מוזר שאפילו אותה הוא לא זיהה...

דרך אגב, נתקלתי פעם בלטאה שמופיעה בתמונה השנייה והרביעית במדבר יהודה, היא ממש מתוקה P=
אני יודע שהתמונה השניה וכל השאר של החיה הזאת זה חרדון כלשהו לא יודע איזה
תמונה שלישית לפני הסוף זה קמטן החורש
תמונה מס' 10 זה פאקינג כח אפור! חיה מדהימה, הלטאה הכי גדולה בארץ ולצערי בסכנת הכחדה חמורה, תענוג לו שהוא ראה 2 כאלה
תמונה חמישית זה מניפנית גלילית לדעתי או מניפנית מצויה, ראיתי כזאת גם לא מזמן ברמת הגולן מתחת לסלע
תמונה שישית לדעית זה חומט פסים שזה נפוץ נורא בכל הארץ (יצא לי לתפוס כמה כאלה [ולשחרר דקה אחר כך כמובן])
תמונה שלישית גם סוג של מניפנית לא בטוח איזו

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizo תמונה מס' 10 זה פאקינג כח אפור! חיה מדהימה, הלטאה הכי גדולה בארץ ולצערי בסכנת הכחדה חמורה, תענוג לו שהוא ראה 2 כאלה
תמונה שישית לדעית זה חומט פסים שזה נפוץ נורא בכל הארץ (יצא לי לתפוס כמה כאלה [ולשחרר דקה אחר כך כמובן])
תמונה 6 זה לא חומט פסים..
ותמונה 10 זה לא כוח אפור..
תנסה שוב 😈

בטח שזה כח אפור!

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אין כוח אפור בתמונות האלה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הדג שבקושי רואים במים קטן קטן .. הוא גמובזיה..
(בפורום של זוחלים אני גם צריך למצוא נקודות חוכמה )
gandalf