נחשים ארסיים

שלום לכל מי שקורא את זה, אודע לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.
יש לי עבודה להגיש בנושא של נחשים ארסיים. אז לכל מי שיש אינפורמציה עליהם ויוכל לענות על השאלות שלי ולהוסיף גם מעבר אודה לו\ה מאד! (-: או לכוון אותי לאתר כלשהו שמיתעסק בזה
איך זה שיש בע"ח שעמידים לארס של נחשים מסויימים?
האם כשנחש ארסי נושך את עצמו בטעות האם הוא יכול למות מיזה?
הבע"ח שעמידים לארס האם כבר היום הבינו איך ומישתמשים בזה גם לתרופות..(קשה לי לנסח את השאלה הזאת אבל המבין יבין)
איך מזהים נחש ארסי ללא ארסי?
וכו'
תודה (-:
אוקי אני רואה שלא עוזרים לך אז אני אנסה:
יש חיות מסוימות שחסינות לארס של נחשים מסוימים כמו למשל נמיות, נמיות אוכלות נחשים ועם האבולוציה הן פיתחו נוגדנים בדם שלהן לארס של נחשים מסוימים שיש באזורים שהן חיות בהם (נגיד בארץ הן כנראה יהיו חסינות לארס של צפע). זה פועל ככה כי חיות מתפתחות לפי הצרכים שלהן, יש סיבה לכל דבר בטבע.
נחש ארסי חסין לארס של עצמו, אז הוא לא ימות מהכשה של עצמו.
בע"ח שעמידים לארס הבינו את זה עם השנים כי הם ניסו לצוד את הנחשים, קיבלו הקשה, ועבר להם (בדרך כלל הם מסיימים להרוג את הנחש אחרי שהם מקבלים את ההכשה ואז קצת אחרי מאבדים הכרה לשעתיים בערך, מתעוררים ואוכלים את הנחש).
אפשר לזהות נחש ארסי רק לפי ידע, יש נחשים שנראים ממש כמו זנים אחרים של נחשים, למשל זעמן שחור ופתן שחור די דומים ולכן אפשר להתבלבל, אבל אם יודעים אפשר לזהות אותם. אפשר לזהות גם לפעמים לפי מבנה הגוף, נגיד לצפעוניים הרבה פעמים יש ראש בצורת משולש וכו'...

מקווה שעזרתי

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות