הראשונה והשלישית הן סוגי זיקיות שכמעט בלתי אפשרי לקבל אישור עבורן מהרט"ג. הראשונה אכן ג'קסון והשלישית אני לא מזהה בוודאות אך יכולה להיות תימנית או פנתר.
את האמצעית גידלתי כילד קטן.. היא חיה אצלי המון זמן ואני זוכר שכילד הייתי מוציא אותה לטיול אכילה כל יום בקן נמלים אחר.. היא הייתה מאוד שקטה ונוחה בידיים ולעולם לא ניסתה לברוח.. האכילה שלה זה אחד המחזות המרשימים- הלטאה האיטית והרגועה הזו פתאום מייצרת תנועה מהירה בטירוף, ממש הבזקים כאלו.. אבל זה לא היה המין המדויק הזה.. אבל מאוד דומה.. אולי מישהו פה זוכר כאלו שהגיעו לארץ (מדובר על לפני יותר מ15 שנה) ומכיר את המין??
בכל מקרה, אני מצטרף לצער הכללי שהובע פה על זה שהן אסורות לגידול.. מעניין אם אז זה היה מותר או שפשוט לא ידעתי מהחיים שלי בגיל 10.. סתם חשבתי לשתף..
אסף מורןאת האמצעית גידלתי כילד קטן.. היא חיה אצלי המון זמן ואני זוכר שכילד הייתי מוציא אותה לטיול אכילה כל יום בקן נמלים אחר.. היא הייתה מאוד שקטה ונוחה בידיים ולעולם לא ניסתה לברוח.. האכילה שלה זה אחד המחזות המרשימים- הלטאה האיטית והרגועה הזו פתאום מייצרת תנועה מהירה בטירוף, ממש הבזקים כאלו.. אבל זה לא היה המין המדויק הזה.. אבל מאוד דומה.. אולי מישהו פה זוכר כאלו שהגיעו לארץ (מדובר על לפני יותר מ15 שנה) ומכיר את המין??
בכל מקרה, אני מצטרף לצער הכללי שהובע פה על זה שהן אסורות לגידול.. מעניין אם אז זה היה מותר או שפשוט לא ידעתי מהחיים שלי בגיל 10.. סתם חשבתי לשתף..
מה שלא גידלת, אני נוטה להאמין שזה לא היה Moloch Horridus - המוכר כ Thorny devil.
זה גם לא חרדון.
מבחינת זיקיות- ההימור הכי טוב שלך יהיה Panther Chameleons שגם ככה נחשבות ליפות ביותר מבין הזיקיות... -אבל-, כרגע הן אינן זמינות.
מקווה שזה ישתפר במשך הזמן.