תמונה יפה+בקשה

שלום לכולם,
רציתי להראות תמונה חזקה ביותר(לפחות לדעתי) שהצלחתי לצלם, של הקינג סנייק שלי.
אין לי נסיון בכלל בצילום וחבר שלי קנה מצלמה(NIKON D3100) שידוע לי שהיא איכותית
אז החלטתי לעשות בוק לחיות שלי, יצאו תמונות יפות מאוד.
מה דעתכם על התמונה?

עוד משהו,
אם יש כאן מישהו נחמד שמבין בעריכת תמונות ויכול לעצב לי את התמונה עם השם וכל מיני דברים
שיפנה אלי בפרטי, אני אשמח וזה יעזור לי מאוד.

תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים :)
DSC_0063.JPG
קודם כל אחלה מצלמה ואפשר לעשות איתה "קסמים" בצילום!
דבר שני התמונה שלך היא חצי כוח...
אחלה כוונה, אחלה לוקיישן אבל חסר... תאורה מתאימה והיא גם לא כל כך בפוקוס.

ככה שיש לאן לשאוף ולהשתפר ואם אתה רוצה לעשות מזה חתימה אז תשלח הודעה בנושא חתימות שבפורום דיון ומשוב

😁

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

שמע... זו מצלמה טובה. אבל כמו שזה נראה עבדת עם הmode האוטומטית... ובDSLR זה פשוט דראעק... עושה את העבודה פחות טוב ממצלמת point and shoot סטנדרטית.
ממליץ לעבוד עם פלאש... לצערי הפלאש המובנה של הDSLR הוא לא טוב וצריך בדרך כלל להיעזר בחיצוני.

במקרה שלך, בהנחה ואין פלאש חיצוני, הייתי מגביר משמעותית את התאורה(מתחת לאור נאון), דואג שיהיה מקסימום תאורה ומצלם בלי פלאש.

ברגע שאתה עובד קצת עם המצלמה... אפשר להגיע לדברים מאוד יפים.

למשל, צולם עם Nikon D3000:

מצלמה יותר ישנה ופחות משוכללת.
אורן הראלשמע... זו מצלמה טובה. אבל כמו שזה נראה עבדת עם הmode האוטומטית... ובDSLR זה פשוט דראעק... עושה את העבודה פחות טוב ממצלמת point and shoot סטנדרטית.
ממליץ לעבוד עם פלאש... לצערי הפלאש המובנה של הDSLR הוא לא טוב וצריך בדרך כלל להיעזר בחיצוני.

במקרה שלך, בהנחה ואין פלאש חיצוני, הייתי מגביר משמעותית את התאורה(מתחת לאור נאון), דואג שיהיה מקסימום תאורה ומצלם בלי פלאש.

ברגע שאתה עובד קצת עם המצלמה... אפשר להגיע לדברים מאוד יפים.

למשל, צולם עם Nikon D3000:

מצלמה יותר ישנה ופחות משוכללת.
אוו זה תמונה!

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תודה רבה :D אני אקח את הדברים לצומת ליבי...
התמונה באמת מדהימה !
נראה לי שאני אעשה תמונה יותר מושקעת במקסימום תאורה כמו שאורן אמר
וכבר ממנה אני אעשה חתימה.
חשבתי על זה ויכול להיות שגם הקטע שבתמונה מצולם רק הראש של הקינג ואולי
צריך לתפוס אותו בתנוחה יותר טובה וזה יעשה את התמונה יותר מעניינת.
אני מזכיר לכם שזה הבוק הראשון של החיות שלי והפעם הראשונה בכלל שאני מצלם
במצלמה כזאת 😄