למכירה ציוד יד שנייה לטרריומים

עקב מעבר לחו"ל אני מוכר את מרבית הציוד שלי (ששימש לגידול של חרקים, זוחלים ודו-חיים) -

מערכת מתזים לטרריום לח: משאבה, 4 מתזים, ומערכת צינורות. כולל חוברת הפעלה והוראות חיבור. - נמכר!

רב-שקע עם טיימר וסוללה פנימית, מכיל 6 שקעים: זוג אחד נשלט באמצעות מתג הפעלה/כיבוי ואינו מושפע מהטיימר, שני הזוגות האחרים נשלטים ע"י הטיימר כל זוג באופן נפרד. אפשר להגדיר 9 תוכניות הפעלה לכל זוג שקעים. זמן הפעלה מינימלי - דקה אחת. לרב-שקע סוללה פנימית ששומרת על השעון פועל גם במקרים של הפסקת חשמל (אחרת יאבדו התוכניות שהוגדרו). כולל חוברת הוראות. מחיר - 200 ש"ח.

כבל חימום Project blue PTH 25W, אורך 4.3 מ' - ברשותי 4 כבלים חדשים, מחיר כל אחד 50 ש"ח.

פילטר קטן במיוחד (אורכו 9 ס"מ בלבד) Rio 180, מתאים לבניית מפלים. מחיר 15 ש"ח.

גוף חימום לאקווריום NatHura In-Action 40W, אורך 18 ס"מ, עם תרמוסטט ונורית ביקורת, תוצרת איטליה, מתאים לאקווריומים של 10-50 ליטר - מחיר 30 ש"ח.

גוף חימום לאקווריום Champion CB8300 150W, אורך 34 ס"מ, עם תרמוסטט ונורית ביקורת, מתאים לאקווריומים של 75-200 ליטר - מחיר 30 ש"ח.

בית מנורה Arcadia C5 לנורות פלואורוסנט של 36-38W. בית המנורה הוא שתי זרועות, כל אחת מהן עם כבל באורך אחר (1 מ' ו-2 מ'), הסטארטר ומתג ההפעלה נמצאים בגוף נפרד. בית המנורה אטום לרטיבות ולכן אפשר לחבר את הפלואורוסנט מעל המים באקווריום, בתוך טרריום לח או בכל מקום אחר שתבחרו הודות לזרועות בית המנורה. - ברשותי שני בתי מנורה, מחיר כל אחד 50 ש"ח.

כל הציוד במצב מצויין ועבר חיטוי (מלבד כבלי החימום שלא נעשה בהם שימוש) ולכן אינו מהווה סכנה לבעלי חיים.
נא להשאיר הודעה פרטית. אני מרמת גן.
גיל.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.