סידן + ויטמינים

מבקש המלצה לחנות (שפוייה במחירים) בארץ באזור המרכז או לינק להזמנה מחו"ל בעדיפות.
מה מומלץ לקנות, תערובת של סידן המכיל גם ויטמינים באותה הקופסה או סידן לחוד וויטמינים לחוד?
לפי מה שאני הבנתי עדיף סידן לחוד וויטמינים לחוד, מכיוון שצריך להשאיר קערה עם סידן נקי בתוך הטרריום.
עם הוויטמינים מאבקים את החרקים..
אבל אני לא בטוח ב100%.. חכה שאחרים יאשרו את דבריי
באידיאל עדיף לא לערבב ביניהם

למרות זאת , אם תתן מעורבב לא יהיה נזק לחיה וזה עדיין השקעה יפה

אני בד"כ נותן ויטמינים בשתייה , ומאבק את התולעים בקלציום

אבל יש שאומרים שויטמינים בשתייה לא מומלץ - אז להחלטתך ,

אצלי השממיות גדלות מעולה , צבעים חזקים ולעולם לא עם רככת

אז אתה יכול להיות שקט

ואצלי תוכל גם למצוא ויטמינים וסידן במחיר שפוי , אם אתה רוצה פנה אליי בפרטי
כמו שנאמר למעלה הכי טוב זה סידן לחוד ו וויטמינים לחוד, לפי דעתי הסידן הוא הכי איכותי כאשר הוא מוצר בפני עצמו ולא מעורבב עם וויטמינים.
כמו כן גם לא מומלץ לקנות וויטמינים לחוד וסידן לחוד ואז לערבב כי יש האומרים שלפעמים במוצרים מסויימים העירבוב העירבוב יוצר נטרול של אחד מהשניים.
אני בעד לתת סידן הטרריום ובנוסף להאבק חרקים או פשוט לתת חרקים מזינים כמו צרצרים או נצמדים שהערך התזונתי שלהם גבוהה.

אני ממש לא מבין את השיטה התמוהה של חברנו Sudan שאומר שהוא מערבב את הוויטמינים במים, יכול מאוד להיות שהוויטמינים מנוטרלים במגע עם מים בכלל.. זה הרי גם ידוע שוויטמין D מתנדף כשבא במגע עם אור אז אי אפשר לדעת מה מים עושים.
שיטה של ערבוב במים נהוגה אצל ציפורים אך עושים את זה עם וויטמינים שנועדו לערבוב במים.
אם לא רשום על האריזה שניתן לערבב במים אז אני ממש לא ממליץ וגם במצב של תנאים טובים כמה כבר שממיות שותות??? לא מספיק כדי לספוג את הוויטמינים בזמן..

שבת שלום,
אורן
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
השממיות שלי שותות המון , כמה פעמים ביום וזה מספיק בהחלט בשביל להחדיר להם וויטמינים

כמובן שאלו וויטמינים שמיועדים למים ולא מתנדפים באוויר\

וכמו שרשמתי היה ברור שתבוא תגובה שלא מרוצה מעניין המים

אני לא מופתע.

אצלי זה פועל מעולה ומעמיד פריטים ברמה גבוהה מאוד

לשיקולך
אחלה מעולה אם כך,
אנחנו עדיין מחכים לתמונות הסקרנות ממש מתעצמת (אצלי לפחות).. :)
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
תמונות + סרטון זיווג מאתמול ..
השממיות נתנו עבודה בערב :)
טנג'רין למי שמסוקרן ..
תודה לכולם,
כבר מצאתי מקום שמוכר קלציום בנפרד, עכשיו חסרים לי הוויטמינים...