טרנטולה מתהפכת בלי סיבה

אני מוצא את הטרנטולה שלי (grammostola aureostriata) בזמן האחרון בערך כל יומיים הפוכה והיא לא מצליחה להתהפך בחזרה. זה לא קשור להתנשלות היא התנשלה לפני כמה שבועות ועכשיו עם מפרש רגליים של כ-6 ס"מ. יש קרחת ורדרדה קטנה באיזור השיערות הצורבות והיא אוכלת רגיל. בלי קשר היא כבר משהו כמו חצי שנה "רגועה" יחסית אבל אוכלת כרגיל ומתנשלת כרגיל.
מישהו יודע במקרה מה יכול להיות מקור הבעיה?
בתודה מראש,
כפיר.
שלום לך כפיר.אל תידאג כלל בקשר קרחת זו רק תוצעה מי זה שהיא מברישה הרבה שערות צורבות ולא רק אליך יכול ליהיות גם בכל פעם שהיא ניבהלת.
זה לא רק חיה זה גם מדע! // amirt//

שווה ליראות:https://www.youtube.com/user/Jon3800?feature=watch
זה לא מה שהוא שאל.. הוא שאל למה הטרנטולה מתהפכת.
לי לא יצא לשמוע על התהפכות של טרנטולה, פרט להתנשלות ומוות.
תודה אבל בקשר לקרחת אני יודע שזה מהברשה אבל בכל זאת אם מישהו יודע למה זה קורה זה יהיה מצויין.
שלום !

אם היה מדובר בזכר בוגר מינית(אבל לא אמרת מפתח רגליים 6 ס"מ בערך..) , היה אפשר לקשר לרשת זרע שהם מכינים לפני רבייה ומתגלגלים בה....

תסתכל מתחת לסט הרגליים הראשונות ליד ה"צירקידות"(ניבים) יש להם מראה כאילו הם לובשות כפפות איגרוף?
*מגדל בכיף*

Lasiodora parahybana -פאגוציט
Brachypelma smithi -הליקובקטר

מת על הפורום!!!!
תוכל לפרט יותר מה הטמפרטורה שהיא נמצאת? לחות ? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מטמפרטורה גבוהה מידי ולחות גבוהה.. ממליץ להחליף לה כלי לכמה זמן עם נייר סופג לשבוע ככה ולהחזיר אותה לכלי הישן.

יש עוד אפשרות תסתכל טוב ותנסה לראות אם יש טפילים לבנים כאלה קטנים אם כן תכתוב פה ואני יאומר לך מה לעשות

בהצלחה
אביחי
http://www.beccastarantulas.com/tarantulas/P1000803_WinCE.jpg - לינק לתמונה שמראה את סט הרגליים השניות אתה רואה שיש לה שם מין וו כזה שיוצא..... יש לטרנטולה שלך כאלה...?

לגבי מראה כפפת האיגרוף הכוונה הייתה שסט הרגליים ה-1 מאוגרפות ....

אני רק רוצה להבהיר אני לא חולק פה על אף אחד כל עצה או רעיון שווה זהב!! , אביחי הטרנטולה שלי למשל אף פעם לא התהפכה ככה בגלל חום או לחות תודה לאל!!! ......????(אתה יכול לפרט בבקשה!).
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
הטמפרטורה היא 25 מעלות ואת הלחות אין לי דרך לבדוק ואני גם לא יודע ממש להעריך... אני יכול להגיד רק שהמצע לח אבל לא בצורה קצונית ולא בוצי, חלק קצת יבש. אין לה ווים ואין טפילים. דרך אגב היא הפסיקה עם ההתהפכויות אבל היא עדיין לא מתייחסת למגע כל כך (אני לא מציק לה ורק מידי פעם נוגע בה בעדינות כדי לבדוק את התגובות שלה...) אבל כמו שהזכרתי היא מתפקדת מצויין חוץ מזה.
כיף וטוב לשמוע... עדיין מעניין מה הסיבה לכך...וגם עם זה נוגע לעניין של לחות או חום....

בכל אופן הנה עוד לינק עם מישהו תוהה למה אני התכוונתי:

http://www.tarantulas.com/images/male.jpg
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
בדרך כלל זה נובע מלחות גבוהה או קושי בנשימה הרי ה"ריאות" מאיפה שהם נושמים נמצא בבטן וכשהוא סתום או חצי סתום הם מתהפכים על הגב כדי לנסות לקבל יותר אוויר ככל הנראה היה לה חלקיק של נשל על ה"ריאות"

אביחי
אהההה!!

אין עליך אביחי! , איפה אתם קוראים את כל זה...

ובנוגע לסיפורים שלי זה נוגע אולי רק אם מדובר בזכר שבוגר מינית.
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!