טרריום לנחש גדול

שלום, אני רוצה מתי שהוא לקנות בואה קונסטריקטור אימפרטור והדרבר היחיד שמונע ממני זה העלות של טרריום. אם אני קונה BCI אני קונה בייבי אך הם גדלים להיות נחשים מאוד גדולים אז צריך טרריום גדול.
שמתי לב שאין ממש מדריכים איך לעשות טרריום יחיד ומושקע לנחשים אז אני אם תיתנו לי כמה עצות זה יהיה מאוד מאוד עוזר (איזה חומרים צריך וכאלה, בקיצור איך עושים טרריום)

תודה רבה רבה מראש לעוזרים
משפחת החיות שלי:
2 כלבים- דוג דה בורדו ופודל
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
ראשית כל כן ניתן להזמין טרריום גדול בהזמנה מיוחדת אבל הם יקרים, השיקול הוא כמובן תצוגתי, אם אתה מתכוון לשים את הנחש בסלון בטרריום יפה שיראה טוב.

יש לך שני אופציות לבנייה של טרריום ענק.
אתה יכול לבנות אותו מזכוכיות כמו אקווריום ענק.
לדוגמה משהו דומה, הייתי עושה את זה יותר רחב מזה, כי זה קצת קטן אבל זה הרעיון:

חומרים עיקריים: זכוכית מתאימה,רשת חזקה ועץ למכסה ודקורציה.

או לבנות אחד מעץ עם חזית זכוכית לדוגמה:

חומרים עיקריים: לוחות עץ מתאימים וחזית זכוכית, אתה יכול לבחור לעשות אותו עם מסילות או מכסה מלמעלה, שיקול שלך, עם דלתות הזזה הנקיון נעשה יותר נוח מאשר לנקות טרריום עם מכסה.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הטרריום מעץ נראה מדהים! זה בדיוק מה שאני צריך!
אתה יכול בבקשה לפרט לי עליו קצת יותר.
כל מיני דברים שיעזרו לי לבנות אחד כמו זה :)

תודה תודה תודה!
משפחת החיות שלי:
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
תראה, זה לא by the book אין איזה "חוברת הוראות" שמגיעה עם הקופסה של הדיקטים מאיקאה.
זה עניין של הבנת הטכניקה הלא ממש מסובכת של בניית טרריום ולהתאים את זה לצרכים שלך.

אתה יכול לעיין במדריך שפעם עשיתי ארונית לזוחלים מאיזה סתם ארונית שמצאתי ברחוב כדי להבין את התהליך והדברים שאיתם הייתי צריך להתמודד כדי להתאים את זה לזוחלים.

בניית ארונית זוחלים

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

טוב סיימנו לבנות להיום מחר נגמור אותו ויש לי שאלה בקשר לאוורור,
עשינו 5 חורים בגג הטרריום, האם זה יספיק? אני מתכנן לעשות עוד 2 בקדמת הטרריום מתחת לזכוכים.
P050711_19.47.jpg
משפחת החיות שלי:
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז
כן יספיק, אולי אפילו יותר מידי...

תיאור Alt חסר

תודה
משפחת החיות שלי:
3 חתולים
2 צ'ינצ'ילות
תוכי קוקטיילית
2 כרכני תירס
פיתון מתכדר
הוגנווז