משלוח גן עדן, יוני 2011(המון תמונות)

ראשית כול אני רוצה להודות לקובי אנגל וד"ר רונן לברן שעבדו ימים כלילות כדי לגרום למשלוח הזה לצאת לפועל.
ולפחות מבחינתי... זה כול כך היה שווה את ההמתנה...

התלוויתי ליום החביב וצילמתי כמיטב יכולתי... בהרבה מהמקרים החיות יפות עוד יותר במציאות.

רק לא להיבהל, המסך שלכם לא נהיה ירוק 😎

רונן בעדינות עושה אמבט חמים לכול נחש ונחש לאחר טיסה ארוכה מארה"ב הרחוקה:

למיטב ידיעתי, הראשונות בישראל. בואות "אזמרגד"- Emerald Tree Boas ילידות -שבי- מריקו וויילדר מ Signalherps.com

פיתוני עצים ירוקים, ילידי שבי, מריקו וויילדר גם כן:

ועכשיו נעבור לבואות...
אז מה? רק דברים ירוקים הגיעו?. הנה פינת הבואות

Boa Constrictor Amarali
אמארלי

Boa Constrictor Longicauda
לונג טייל

סנגלו מדהימים

הייפו ג'אנגל:

הייפו אראבסק:

מוטלי מתוקה:

הייפו-הוג, נראה לי מסתתר פה עוד משהו...

הבא בתור, מתכדרים
ואיך לא? מקנחים במתכדרים...השמות של המופעים עושה תיאבון חבל על הזמן

אלבינו יפפפייייים:

ראשון בארץ, שוקולד!

במבלבי מתוקה וקטנה:

במבלבי מתוק ובהמה:

כמה פינסטרייפים שיעשו טוב ללב(על אף הקצת נשל):

וכמובן, את הכול שמים במחבת עם באטר(חמאה):

תודה רבה שוב ל:

קובי אנגל, עם חיוך אחרי הרבה חודשים של סמיילי עצוב:

ולד"ר רונן לברן, שאפילו הפיתון עצים מתאם איתו פוזה:

אז מה? היה שווה את ההמתנה?

ההמתנה הייתה ארוכה, אני עד 😄 אבל להגיע היום ולראות את המגוון העצום הזה של הנחשים מול העיניים... אין תענוג גדול מזה!
חשוב לי לציין שוב שחלק מבעלי החיים שהגיעו היום, זוחלים לראשונה על אדמת ארץ הקודש, כיף גדול לראות את התחום צובר תאוצה, במקום לראות את הנחשים האלה באינטרנט - לראות אותם מול העיניים 😎

אז תודה ענקית קובי אנגל ורונן לברן, היה כיף אמיתי להזיל ריר מול הכמות הענקית של הנחשים ה-באמת- איכותיים האלה, אני באופן אישי יצאתי מרוצה :wink:
אני מגדל רק לטאות, אבל כאלו תמונות בהחלט עושות חשק לגדל גם כמה נחשים.

כיף לראות זוחלים שראיתי רק בתערוכות בחו"ל פה בארץ. כל הכבוד!
תודה על התיעוד המרשים.
שמח לראות שהמשלוח הזה הגיע סופסוף, הנחשים נראים נהדר.
אין ספק שזו דחיפה נוספת לקידום התחום בארץ.

רונן, אני מקווה שההגעה השכיחה מעט את הלחצים שלפניה ויהיו משלוחים נוספים.
לכל המתחדשים, מזל טוב :D
התחלתי את כול הסיפור הזה כלקוח מהשורה... ועם הזמן נהייתי יותר ויותר מעורה בסיפור ואני באמת חייב לאמר שהסיפור הזה -בכלל- לא פשוט, ולכן הגישה שלי לגבי ייבוא שאולי באה לידי ביטוי בשרשורים שונים.

לא שיש לי בעיה שאנשים יעשו ייבואים... להפך, בדיוק בגלל זה מיהרתי לעזור כאן... מבחינתי לקדם מצב בו בן אדם יכול לראות נחש שהוא ממש מתלהב ממנו ולהיות מסוגל לתפוס אוטובוס או ליסוע שעה כדי לגשת לקנות אותו זה גובל במצווה.

זה מתסכל נורא לראות תמונות בחו"ל ולדעת שזה נשאר רק שם ואף פעם לא פה.

מהצד שלי, כבן אדם שהיה חשוף למרבית התהליך, אני חייב לאמר שזה כאב ראש לא קטן ואני מאוד מעריך את קובי ואת ד"ר לברן על הסבלנות ועל הנכונות להסתכן.
אם ייבוא פרטי היה כזו אופציה פשוטה ומבחינה כלכלית, נוחה, הייתי מזמן מייבא עצמאית וכך גם כולנו אני מניח.

אז אם חשקה נפשכם לייבא עצמאית, תבדקו את -כול- הכרוך בכך. אני לא מנסה לגרום לאנשים לא לייבא, אלא ללמוד לעומק לפני שקופצים למים.

כלקוח אני מאוד מרוצה מאיכות בעלי החיים במשלוח הנ"ל ומרגיש שזה השתלם לי לפעול כך. אחרים ייתכן שמרגישים אחרת.

השרשור הזה היא הדרך שלי לאמר תודה.
מזל טוב לחבריי הטובים מר לברן ואדון אנגל הכריש סוף סוף הם הגיעו אחלה מישלוחה דברים שיש רק בזורנלים.ו לכל אותם לכלכנים שהתחילו ללקק אצבעות על "הכישלון" תוכלו את הלב בשקט ותחזרו לחורים שלכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המשלוח לא בבעלותי, אני לקוח כמו כול לקוח אחר... מה שרומז ש-אולי- יש בידיי משהו מהמשלוח הזה, כן 😛

התנדבתי לצלם(ולעשות עוד כמה דברים כדי לקדם את התנהלות המשלוח לאורך הדרך) אבל שורה תחתונה, אני אחד מהמזמינים שנהנים מפירות ההמתנה. :D
מזל טוב
it is time

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

זה לא המקום לשאול מחירים, אלא בפרטי. ואין סאנגלואים למכירה.
גם בפרטי זה מיותר כי ד"ר רונן לא נמצא כאן הרבה.
כול מי שמעוניין וחושב לרכוש, ניתן ליצור קשר ישירות עם ד"ר רונן לברן- עדיף בSMS, ויחזור אליכם כשיוכל, יש מודעה בלוח מכירות.

אני מאוד ממליץ על האילניים למי שרצה והמתין... לא כול יום מגיעים אמרדלים ופע"י CB מבוססים כבר(בני 9 חודשים וחלקם כבר אפילו שנה וחצי).
שלום לכולם
המון תודה לכל המפרגנים ......
מקווה להמשיך ולהביא דברים טובים ומעניינים בעתיד
לשאלות לא קשות אני בטלפון 0522617922 קובי
ולשותפי הענק ד"ר רונן לב רן תמשיך להיות ענק כמו שאתה
כמה הודעות מעליך רשמתי שזה -לא- המקום לשאול שאלות כאלה.
ולא, אין לאופרד בואה למכירה, הזוג שהגיע היה משוריין כבר. יש בלוח מכירות הודעה ובה מפורט על הנחשים שנותרו למכירה.