עדכונים מהתקופה האחרונה

רציתי לשתף במספר עדכונים מהזמן האחרון.
מאחר ומדובר בתקופה העמוסה של השנה חלק מהן מגיעים באיחור.

נתחיל עם דרקוני המים הסיניים.
לאחר שלפני מספר שבועות הנקבה הפתיעה אותי והטילה 8 ביצים (לא מופרות), התחלתי לעקוב אחריהם יותר. לאחרונה הנקבה הראתה סימני התנהגות שמתאימים להטלה, אך מבחינה פיזית לא ראיתי אצלה שום שינוי ולכן לא ידעתי אם היא לפני או אחרי.
היום חרשתי קצת את הטרריום ומצאתי 3 ביצים. אני לא יודע אם אלו שאריות מההטלה הקודמת או הטלה חדשה. בכל אופן הן הועברו לאינקובטור להמשך מעקב. אעדכן בהתפתחויות במידה ויהיו.

הגרגויילים תופסים תאוצה. אתמול העברתי את ההטלה השלישית לעונה לאינקובטור.
בינתיים, השבוע בקעה ההטלה הראשונה של העונה. שני בייביז חמודים, אחד סטרייפ ואחד מרושת.
תמונות ראשונות שלהם

לפני שבוע הגיע אלי חבר חדש. מדובר בבחור שהוצע לי לפני שנתיים, אך עקב הרצון לשמור על שלום בית (באותו יום הגיעו הביתה מספר חברים חדשים...;) ) נאצלתי לוותר עליו. בשבוע שעבר סגרנו מעגל וכעת הוא מתאקלם בטרריום זמני.
מדובר בשממית אוסטרלית Velvet Gecko, מהמין Oedura Monilis. זכר וודאי.
זוהי שממית אילנית פעילה מאוד ויפיפיה לדעתי. כבר מראה שהמעבר לא השפיע עליה וטורפת חרקים.
אם מישהו יודע על נקבה אשמח לשמוע.

דרקון המים שהגיע אלי מאלון נראה ממש טוב. הוא נהיה פעיל מאוד ומפגין התנהגות דומיננטית בטרריום (כרגע רק על עצמו 😲 ) . נהיה אכלן ושמנמן לא קטן.
כבר לא מבלה את היום במסתור. שתי העיניים שלו פתוחות ועירניות.
אז שוב תודה לאלון על הבחור (לדעתי זו גברת אבל נדע בהמשך) היפיוף. אתה מוזמן לבקר.

חוץ מזה, הקרסטדים עובדים בשיא המרץ ויש כבר לא מעט בקיעות ועוד ביצים בתנור.
הייתה לי נפילה עם אחת ההטלות של המזוקנים שלא בקעה וכשפתחתי את הביצים מצאתי דרקונים מושלמים מוכנים לבקיעה. כנראה שגל החום פגע בהם :( .
ויש עוד זוג חברים חדש שנמצא כרגע באיקלום ולכן אני לא מצלם אותם עדיין.
אני מקווה שיתבססו מהר כדי שאני אוכל להירגע. כרגע הם מעט מלחיצים אותי.

זהו, שתהיה שבת שלום לכולם
שבת שלום, תודה על השיתוף ובהצלחה עם ההדגרות 😁

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תענוג לראות את זה דניאל..
איזה פעילות חיובית יש אצלך כל הכבוד!
אצלי לצערי הדרקונת מים הסינית לא שרדה את ההריון ונפטרה לפני שבוע דקות מספר לאחר ההטלה.
בהצלחה עם כולם..
ובקשר למלחיצים.. אז אל תילחץ
שבת שלום,
אורן.
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
warmstr
לפני שבוע הגיע אלי חבר חדש. מדובר בבחור שהוצע לי לפני שנתיים, אך עקב הרצון לשמור על שלום בית (באותו יום הגיעו הביתה מספר חברים חדשים...;) ) נאצלתי לוותר עליו. בשבוע שעבר סגרנו מעגל וכעת הוא מתאקלם בטרריום זמני.
מדובר בשממית אוסטרלית Velvet Gecko, מהמין Oedura Monilis. זכר וודאי.
זוהי שממית אילנית פעילה מאוד ויפיפיה לדעתי. כבר מראה שהמעבר לא השפיע עליה וטורפת חרקים.
אם מישהו יודע על נקבה אשמח לשמוע.

יש אחת כזאת אצל רפי יפרח.

איך שאתה נכנס, מולך מצד ימין בטרריום אקזוטרה 45X45X45, או שזאת היא? :)

בכל מקרה, מגניב לראות ולהתעדכן, כל הכבוד!
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp